Mergi la conţinutul principal

Design Thinking Starter

Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Incepator
Intermediar
Data si locatie
-
[ONLINE] Design Thinking Starter
Online
350 EUR


-
Design Thinking Starter
Bucuresti
490 EUR


Ce este cursul de Desing Thinking?

O călătorie experientiala de două zile de initiere in Design Thinking, un mod de gandire insotit de o metoda practica de rezolvare a problemelor complexe si de inovatie folosita de companii de renume, precum AirBnB, Pepsi, P&G, IBM, dar si de start-up-uri si organizatii non-guvernamentale. Vei fi expus principiilor sale și vei lucra cu ceilalti participanti pentru a rezolva o problemă reală cu oameni.

Unde vei putea aplica ce ai învățat la cursul de Design Thinking?

Inovare, schimbare/transformare, si pentru probleme complexe care implica oameni

Unde lucrezi, unde traiesti, in familie si in viata ta personala

Pentru cine e cursul de Design Thinking?

Pentru curajosi. Oamenii care se intreaba de ce, curiosii, cei care cauta noi cai spre viitor, cei care nu se multumesc cu “aici asa se face”. Cei care nu se dau batuti in fata problemelor insurmontabile. Fie ca este in viata profesionala, fie in cea personala sau sociala.

Ce voi invata la cursul de Design Thinking?

Vei învăța si experimenta calea unui design thinker și modul în care ea este puternic diferita atitudinal si practic de modul traditional in care suntem obisnuiti sa abordam problemele, schimbarea sau inovarea. Lucrând la o provocare reală, vei învăța cum se aplica principiile de design pentru a descoperi nevoi nearticulate, posibilitati ascunse si solutii imprevizibile creative. Vei empatiza cu necunoscuti, vei gandi colaborativ cu ceilalti participanti, veti explora sensuri ambigue si incerte, si veti pasi pe un teritoriu in care “nu stiu” este o superputere. Veti asambla idei, le veti modela, le veti desface si reface. Veti lucra cu oameni. Veti crea ceva pentru ei. Ceva ce azi poate inca nu exista.

La final vei primi un caiet de lucru de design thinking cu instrucțiuni și sfaturi despre cum să îl utilizați dupa atelier.

Ce nu e cursul de Design Thinking?

Nu e despre grafica, mestesugarire, webdesign. Nu este despre arta sau creativitate artistica sau publicitara.

Nu e un curs. De fapt noi nu predam un modul de training (designul nu se invata asa). Nu veti face role-plays, nu avem slideuri, nu tinem prelegeri.

Va ofera doar o initiere, o introducere. Nu este exhaustiv. De fapt noi credem ca designer devii prin practica nu prin cursuri. Adica aici doar incepi, restul depinde doar de tine.

De ce il facem cursul de Design Thinking

Il facem pentru oameni. Pentru aceia care sunt curiosi despre cum ar putea si ei sa paseasca pe acest teritoriu, care suna atat de familiar si totusi atat de neobisnuit. Dorim sa transmitem si altora experienta si pasiunea noastra. Si credem ca designul poate schimba mai mult decat un om, o familie sau o companie. Noi speram sa atingem o masa critica de design thinkeri care sa produca un impact mai amplu in viitor.

Pretul este:
online350 Euro + TVA -
sala: 420 early Bird si 490 Euro + TVA standard

Data si locatie
-
[ONLINE] Design Thinking Starter
Online
350 EUR


-
Design Thinking Starter
Bucuresti
490 EUR