fbpx Educatie financiara pentru profesionisti cu viziune | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Educatie financiara pentru profesionisti cu viziune

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Curs In House
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

Cu gandul la anul care vine, te provocam sa experimentezi direct planificarea personala in cadrul unui workshop de 2 ore, cu scopul de a-ti seta directia si busola cu ajutorul carora poti trai cu intentie in 2018. 

“2018 Vision Board” + “Monthly Log” + “Decalog” = un an plin de impliniri

In sensul strict, prin “vision board”, intelegem o colectie de imagini si cuvinte postate pe o placa undeva unde le putem vedea in fiecare zi. In cadrul instrumentelor de creare a bunastarii, prin “vision board” intelegem un exercitiu de reprezentare vizuala a tot ceea ce vrei sa fii, sa faci si sa ai in viata ta. Este un instrument de readucere in atentie, zilnic, a celor mai puternice dorinte ale tale - si este puternic pentru ca incotro se indreapta atentia, se indreapta si fluxul de energie care directioneaza eforturile, timpul si resursele de care dispui. 
“Monthly Log” este instrumentul de planificare anuala a actiunilor cheie necesare pentru realizarea elementelor din “vision board”; fizic este o pagina in care creativitatea si analiza critica se intalnesc pentru a crea un “roadmap” eficace spre ceea ce-ti doresti sa obtii. 
“Decalogul” este lista celor 10 “reguli de viata” dupa care iti propui sa traiesti pentru a realiza lucrurile propuse in “Monthly Log” si “Vision Board” - practicile de fiecare zi / saptamana / luna. 

Ca practica de inceput de an, aceste trei instrumente te ajuta sa raspunzi la 4 intrebari:

- daca banii, opiniile si judecatile oamenilor, propriile-ti frici n-ar conta, ce ai fi - de a face - ce ai avea in anul ce vine?
- ce trebuie sa crezi pentru a putea fi - face - avea aceste lucruri in anul nou? 
- ce resurse interioare ai nevoie sa activezi pentru a putea fi - face - avea ceea ce ti-ai propus?
- cum ai nevoie sa traiesti anul 2018 pentru a-ti putea indeplini dorintele? 


Taxa de participare: 20 de euro

(din considerente esentiale pentru buna desfasurarea a acestui workshop, te rugam ca, pana la data de 14 decembrie, sa depui in contul pe care ti-l vom trimite 50% din taxa de participare, un avans necesar rezervarii locului la acest workshop)

te asteptam!

Data si locatie
Cere program personalizat:
?