fbpx Gala "Valori de Romania" | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Gala "Valori de Romania"

Descriere

OAMENII CARE PUN ROMANIA PE HARTA LUMII


Romania are si a avut mereu valori, oameni si branduri, care au reusit sa se impuna la nivel international. Fie ca sunt artisti din arta si cultura, top manageri din companii multinationale sau antreprenori, creativi sau sportivi ori designeri, arhitecti si inventatori, romanii care au reusit sa se impuna in 2015 in lume, vor fi prezenti la Gala Valori de Romania!

An dupa an, sportivii continua sa urce Romania pe podiumuri, iar echipa de scrima si cea de handbal feminin sunt cele mai recente exemple zilele acestea. Nici antreprenorii si brandurile romanesti nu se lasa mai prejos si incep sa–si puna amprenta in domeniul lor de activitate, iar inventatorii romani contemporani ne reprezinta cu mandrie la cele mai importante competitii internationale.
Despre acesti oameni ar trebui sa auda mai des romanii. Despre realizarile si povestile lor.

Despre valoarea pe care o construiesc si o impun anual in lume cu aceeasi semnatura: Romania.

Gala Valori de Romania ii reuneste, ii prezinta si le recunoaste si acasa valoarea. Vino sa-i intalnesti, sa-i cunosti si sa-i aplauzi pe oamenii care pun "Romania pe harta lumii!"

Cu experienta celor 16 ani de cand scriem despre realizarile si povestile lor, echipa Biz a identificat personalitatile si brandurile reprezentative pentru Romania in 2016 si, impreuna cu echipa Unlock Market Research, a dezvoltat o cercetare calitativa pentru a evidentia valoarea pe care o reprezinta fiecare nominalizat.

*In realizarea listei de nominalizati au fost consultati lideri de opinie, profesionisti din marketing, comunicare, manageri si CEO din diverse domenii de business.

Locatie:

Athénée Palace Hilton Bucuresti

Cerere curs inhouse