fbpx Leadership Lab | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Leadership Lab

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Curs In House
Nivel
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

 

brunch de afaceri pentru liderii dornici să împărtășească soluții și să interactioneze cu lideri din alte companii

De ce

  • dezbați și faci brainstorming pe provocările cu care te confrunți împreună cu alți lideri din aria ta funcțională din alte industrii,
  • explorezi noi moduri practice prin care să folosești cunoștințele teoretice acumulate în toți anii de training pe leadership,
  • afli ultimele descoperiri în materie de leadership pe care le-ai putea folosi zilnic.

Ce se întâmplă

În fiecare din cele 8 sesiuni se desfășoară concomitent 3 brunch-uri axate pe una din cele 3 arii de business: suport, management operațional și sales management. Discuțiile se concentrează pe o singură provocare care poate proveni din experiențele noastre sau propuse de participanți și anunțate înainte. Aceste întâlniri de 3 ore au 3 faze importante:

înțelegerea cauzelor și efectelor
De multe ori soluția este ascunsă în cauza care a determinat apariția problemei. Prin împărtășiri și prin întrebări calitative liderii obțin o mai bună înțelegere.

explorarea soluției
Printr-un mix de împărtășiri, strategii, bune practici și brainstorming în echipe și împreună cu toți cei prezenți liderii creează următorii pași în rezolvarea provocărilor prezente.

Aceste 8 sesiuni sunt sprijinite de un laborator online al leaderilor (Online Leader Lab), care oferă participanților atât o platformă de discuții cât și acces la informații și concursuri în care sunt recompensate contribuțiile valoroase la comunitatea Wise Leadership.

Beneficii

  • ai acces la practici folosite în alte industrii din care te poți inspira, 
  • găsești soluții la provocările curente,
  • faci parte dintr-o comunitate online și offline creată în jurul împărtășirii și oferirii de ajutor reciproc.

 

Data si locatie
Cere program personalizat:
?