fbpx Learning Network Festival - Timișoara | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Learning Network Festival - Timișoara

Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

De ce sa participi?

 

Prin îmbinarea workshopurilor destinate grupelor mari de participanți  cu prezentări de bune practici din corporații, Learning Network Festival adresează subiecte de interes ale profesioniștilor și aduce studii de caz ce pot inspira soluții practice preocuparilor de zi cu zi și obiectivelor de învățare pe termen lung.

 

 

+ 8:45 O cafea de bun venit si inregistrarea participantilor

+ 9:30 – 10:30 Meet. Network. Learn. Inspire

Pentru că ziua de 9 noiembrie e dedicată învățării și pentru că știm că învățarea este un proces ce are loc mult mai eficient atunci când ne simțim confortabil, într-un mediu relaxat, vă propunem să începem Learning Network Festival cu un atelier de sociometrie. Tehnică preluată din psihodramă, sociometria permite grupurilor mari de oameni care au timp limitat de a interacționa, să se cunoască și să schimbe informații într-o manieră organizată și în același timp relaxată și distractivă. Dincolo de faptul că ne ajută să ne cunoaștem, exercițiile de sociometrie ”sparg gheața” la începutul unui eveniment și ne energizează, pregătindu-ne pentru învățare.

+10:30 – 11:00 Classical Piano Intermezzo

Invatarea se intampla atunci cand energia este cea potrivita. Atelier facilitate de pianistul Nicolae Dumitru

 

+ 11:30 – 13:00 Best Practice from organizations

3 studii de caz din companii multinationale

+14:00 – 14:45 Experience Learning: Trainingul influenteaza invatarea

– Gabriela Hum si Sergiu Tamas, ATU Consulting

Un studiu referitor la eficiența trainingului organizațional, studiu condus de Cross în 2002, arată că doar 10-20% din cunoștințele și abilitățile deprinse în cadrul trainingurilor sunt transferate în practică, la locul de muncă. Organizațiile investesc bugete în învățarea formală, în condițiile în care se pare că învățarea informală (learning by doing) este responsabilă de aproape 80% din ceea ce știu angajații (Aries de Geus), iar aceasta se întâmplă ad-hoc, fără design și fără strategie. Se pare că una dintre dificultățile programelor de training este faptul că atunci când facem design de training ne focusăm preponderent pe conținutul ce îl vom livra și uităm să ne gândim la cum anume învață participanții.

 

Workshopul ”Despre CUM designul de training influențează învățarea” vă propune să investigăm împreună cum se întâmplă învățarea și cum să facem un design de training care să faciliteze o învățare reală.

 

+14:45 – 15:30 Experience Learning: Dezvoltarea programelor de lunga durata

 

 – Sorina Bradea – Romarketing

 

+ 17:00 – 17:30 Dezvoltarea creativitatii – Classical Piano Intermezzo

 

 

Vorbitori:

Gabriela Hum

Sergiu Tamas

Sabina Pop

Nicolae Dumitru

Sorina Bradea

 

Parteneri

Atu Consulting

Benefin Online

Worldclass

 

Inscrieri

 

Pachet grup 3 persoane 750 LEI

Pachet 1 persoana – 350 LEI

Locatie – Golden Tulip

Data si locatie
Cere program personalizat: