fbpx Let’s Rock Leadership | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Let’s Rock Leadership

Descriere

Let’s Rock Leadership ofera participantilor o incursiune unica si personala in lumea leadership-ului prin intermediul influentei exercitate de cuvintele, cantecele si personalitatile din lumea muzicii din ultimii 40 de ani.

Workshop-ul remodeleaza si redefineste modalitatile traditionale de coordonare a programelor de leadership.  Facilitarea se realizeaza intr-o maniera exaltanta, energizanta si care ajuta participantii sa devina mai puternici si mai increzatori. Pe parcursul celor 3 zile de curs se va explora impactul pe care il are muzica asupra vietii noastre, de ce reprezinta ea o inspiratie in ceea ce priveste leadership-ul si influenta, cum este vazuta ca un motor al schimbarii sociale si de business si de ce este un mijloc de a atinge mintile si inimile oamenilor.

Vom trece prin multiple genuri de muzica din care vom extrage studii de caz, spectacole live si interviuri relevante. In acest mod, participantii vor descoperi ce inseamna leadership-ul cu adevarat si care sunt abilitatile si atitudinile necesare pentru a indruma in aceste vremuri din ce in ce mai nesigure.

Beneficii:

  1. Vei invata care sunt cele 6 elemente/acorduri ale Let’s Rock Leadership
  2. Vei fi inspirat de exemple si povesti reale extrase din lumea muzicii
  3. Vei invata sa oferi si sa obtii feedback
  4. Vei avea ocazia sa faci networking, brainstorming si sa impartasesti idei si experiente cu profesionisti din aceeasi categorie
  5. Vei invata cum sa prezinti si sa comunici cu impact
  6. Vei invata secretele construirii unei relatii
  7. Vei descoperi ce este influenta si cat este de importanta
  8. Vei pasi in afara zonei tale de confort si vei deveni mai increzator
  9. Vei fi capabil sa aplici imediat tot ceea ce ai invatat pe parcursul celor 3 zile
  10. O sa te distrezi in timp ce inveti

 

Numar participanti: 12

Pret: 1250 euro + TVA

 

Cerere curs inhouse