fbpx Make IT Academy | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Make IT Academy

Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

MAKE IT ACADEMY pregateste incepatori si profesionisti pentru joburile de marketing din cele mai bune companii si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit. Programul va reincepe pe 2 iulie 2016, inscrierile fiind deschise incepand cu 2 iunie si pana la ocuparea tuturor locurilor disponibile.

Ce este Make IT Academy?

Academia este un program intensiv de pregatire in domeniul marketingului digital, dedicat celor care vor sa isi construiasca o cariera, profesionistilor care doresc o specializare completa si celor care conduc business-uri. Daca te incadrezi intr-una din aceste trei categorii, academia este pentru tine.

Cursurile pornesc de la zero, urmand ca in cadrul fiecarui curs sa se atinga si cele mai avansate tehnici de promovare sau utilizare ale platformelor de marketing digital. Astfel ca fie ca esti la un nivel de incepator sau de intermediar, informatia sa iti fie relevanta.

Make IT Academy este un produs marca Rezistenta Online. Suntem o echipa de traineri specializati in promovarea online, predam de 4 ani si avem in portofoliu mai mult de 700 de cursanti, feedbackul lor putand fi gasit pe paginile cursurilor.

Programa

Academia contine 8 module, sub forma de cursuri practice. Primul modul, "Marketing digital", este un curs introductiv care contine notiunile de baza despre promovarea online, canalele cuprinse intr-un plan de marketing digital si cum interactioneaza ele, totul de la planificarea campaniilor si pana la realizarea de rapoarte a rezultatelor obtinute.

Academia continua apoi cu sapte module ce aprofundeaza fiecare tehnica si platforma de promovare online ce trebuie cunoscuta si stapanita de un profesionist in marketing digital: SEO, E-commerce, Google Analytics, Email Marketing, Optimizarea Ratei de Conversie, Social Media si Google AdWords. Continutul fiecarui curs este explicat pe larg in paginile dedicate cursurilor de pe acest site.

Cursuri si traineri

Cursantii vor invata totul intr-un mod practic si interactiv de la traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta. Academia contine urmatoarele 8 cursuri, predate de trainerii mentionati:

  • 1. Marketing Digital

Curs de introducere in Marketing Digital Trainer: Gabriela Ciocan - Gardenpedia Desfasurare 8 ore, 2-3 iulie 2016, orele 10:00-14:00

  • 2. SEO practic

Curs de specializare in SEO Trainer: Ela Iliesi - Rezistenta Online Desfasurare 8 ore, 9-10 iulie 2016, orele 10:00-14:00

  • 3. E-commerce avansat

Curs de specializare in E-commerce Trainer: Bogdan Zaharia - Fashion Days Desfasurare 8 ore, 16-17 iulie 2016, orele 10:00-14:00

  • 4. Google Analytics

Curs de specializare in Google Analytics Trainer: Dragos Dragusin - Reincubate Desfasurare 8 ore, 16-17 iulie 2016, orele 15:00-19:00

  • 5. Social Media

Curs de specializare in Social Media Trainer: Andrei Baloleanu - Retargeting Desfasurare 8 ore, 23-24 iulie 2016, orele 10:00-14:00

  • 6. Email Marketing

Curs de specializare in Email Marketing Trainer: Gabriela Ciocan - Gardenpedia Desfasurare 4 ore, 30 iulie 2016, orele 10:00-14:00

  • 7. Google AdWords

Curs de specializare in Google AdWords Trainer: Catalina Maruster - Publicis Desfasurare 8 ore, 30-31 iulie 2016, orele 15:00-19:00 sambata, 10:00-14:00 duminica

  • 8. CRO

Curs de specializare in Optimizarea Ratei de Conversie Trainer: Andrei Baloleanu - Retargeting Desfasurare 4 ore, 31 iulie 2016, orele 15:00-19:00

Mai mult decat o diploma

Absolventii Make It Academy vor primi certificate de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate, iar optional se poate da si examenul de obtinere a diplomei certificate ANC.

Mai mult decat atat insa, absolventii care au obtinut cele mai bune rezultate sunt prezentati marilor magazine online si companii din IT, ca persoane bine pregatite, calificate sa ocupe pozitii de specialitate.

Evaluarile se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, aspect ce ajuta cursantii sa vada cat de aproape sunt si de obtinerea certificarilor internationale.

Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.

Inscrieri

Cursurile vor fi sustinute doar in weekenduri, la sediul din Bucuresti. Durata totala a academiei este de 56 de ore de curs. Pretul urmarii academiei este de 2650 de lei (redus de la 3800 de lei) fara examen ANC, si 2800 de lei cu examen si diploma certificata ANC.

Inscrierea se va face incepand cu 2 iunie 2016 si pana la ocuparea locurilor.

Ocupa din timp locul dorit!

Data si locatie
Cere program personalizat:
?