fbpx Management360 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Management360

Descriere

Pentru ca puterea exemplului functioneaza, va invitam la Management 360 pentru o “portie” de inspiratie oferita de top manageri si antreprenori de succes care au avut un drum in cariera demn de urmat.

Cu siguranta va amintiti celebra intrebare de care nu ati scapat in copilarie: “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”. Daca ar fi sa va adresati astazi aceeasi intrebare, care ar fi raspunsul?
Doriti sa preluati din ce in ce mai multe responsabilitati si sa coordonati oameni, ca ulterior sa faceti tranzitia de la middle la top management? Sau visati pe ascuns sa faceti pasul de la statutul de angajat la cel de angajator? Poate doriti sa lucrati de acasa pentru un start-up promitator in domeniu IT&C sau sa schimbati radical domeniul in care activati. Indiferent de visele si planurile de cariera, singurul pariu castigator este munca si pasiunea.

Va asteptam la “Management360″ cu idei noi, care sa va ajute sa va indepiliniti visul de cariera mai repede, fara sa dezechilibrati insa, talerele balantei work-life.

De ce sa participi?

Volatilitatea este astazi cuvantul de ordine in companii. Afla care sunt companiile care au prins iar curaj sa faca investitii si sa isi puna in aplicare planurile de dezvoltare. Vei invata un nou stil de management.

Audienta

Evenimentul se adreseaza oamenilor de management care vor sa construiasca echipe performante, cu angajati talentati, si sa stimuleze crearea unei culturi a performantei si inovatiei in interiorul companiilor lor.

Speakeri

Manageri, lideri si antreprenori cu viziune si strategii bine puse la punct, care au dat dovada si de inventivitate si flexibilitate si pot impartasi valoroasa lor experienta in management si leadership.

Participarea la eveniment este 405 RON.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Cerere curs inhouse