fbpx Maximizing Social Media | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Maximizing Social Media

Trainer
Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Pe 28 mai 2015 te invitam sa participi la 2 evenimente ce il au in prim-plan pe Neal Schaffer, creatorul platformei de succes "MaximizeYourSocial.com", binecunoscut Keynote Speaker international in social media, inclus timp de 2 ani la rand printre primii 50 cei mai puternici social media influenceri in topul Forbes si unul dintre printre primii 5 social sales influenceri: Conferinta Maximizing Social Media for Professionals and Businesses si Workshopul The Complete Social Media Marketing Workshop. 

1.  Conferinta: Maximizing Social Media for Professionals and Businesses

Un subiect de interes pentru profesionisti, antreprenori si nu numai, al caror obiectiv comun este sa invete de ce social media este atat de importanta pentru afacerea si cariera lor. Conferinta se adreseaza in mod special leaderilor de business care vor:

 • Sa aiba o vedere de ansamblu despre cum social media a patruns in lumea businessurilor si sa invete cum sa faca din aceasta un avantaj competitiv.
 • Sa afle care sunt bazele principalelor retele de socializare si cum sa le foloseasca, ca marketer, pentru a-si consolida pozitia, pentru a se face remarcat si pentru a atrage cat mai multi consumatori.
 • Sa creeze o strategie eficienta de social media si sa inteleaga cum sa calculeze ROI-ul din eforturile depuse prin aceasta.

2.  Workshop: The Complete Social Media Marketing Workshop

Workshopul se adreseaza in mod special practicienilor in marketing si social media care vor:

 • Sa invete care sunt cele mai bune practici de social media marketing pe cele mai importante retele de socializare.
 • Sa inteleaga rolul central pe care content-ul il joaca in strategia de social media.
 • Sa descopere diferitele optiuni platite pe care fiecare retea de socializare le ofera si cum sa obtii un avantaj competitiv folosindu-le.

Agenda

Conferinţa

 • 9:00 – Ȋnregistrarea participantilor & Welcome coffee
 • 10:00 – Welcome Speech & Romanian Best Practices on Social Media
 • 10:45 – Coffee Break
 • 11:00 – Keynote Speech – Neal Schaffer – Maximising your Social Media for Professionals & Businesses

Un subiect de interes pentru profesionisti, antreprenori si alte categorii, avand insa un obiectiv comun: sa invatam de ce social media este atat de importanta pentru afacerea si cariera noastra. 

Conferinta se adreseaza mai mult leaderilor de business si iti aduce urmatoarele beneficii:

- Vei lua pulsul schimbarilor continue in domeniul social media si iti va arata cum sa stai inaintea competitorilor tai
- Vei invata care sunt cele mai bune practici la nivel global care te vor ajuta sa iti cresti ROI-ul generat din eforturile tale in social media
- Vei afla unde anume sa iti concentrezi mai mult eforturile de social media in 2015
- Vei invata din experientele panelistilor prezenti ce metode au functionat mai bine pentru ei pe piata din Romania, in social media

 • 12:30 – Sesiune autografe

13:00 - 14:00 - Lunch (pentru participantii la conferinta + workshop)

Workshop

14:00 - 18:00: The Complete Social Media Marketing Workshop

Agenda Workshop-ului:

Social Content - Ce content rezoneaza mai bine in social media?
Social Voice - Compania ta are o 'voce' ce iti reprezinta brandul in social media? Ce ai spune de o 'voce vizuala' care sa te reprezinte cel mai bine pe retelele de socializare ca Pinterest sau Instagram?
Social SEO - Cum poti sa iti ajustezi contentul social care sa te ajute sa fii vazut in News Feed-ul retelelor de socializare? 
Paid Social - Cele mai bune practici prin care sa obtii avantaj din optiunile platite ale principalelor retele de socializare. 
Social Media Strategy - Cum sa definesti, creezi, gestionezi si sa optimizezi strategia de social media. 
Experimental Social - Campaniile sunt un bun exemplu de social experiential. Vei invata cum sa iti optimizezi prezenta in social media. 
Analyse Your Social - Cat de bine performezi in social media? Vei invata ce ai de masurat ca sa iti calculezi ROI-ul din social media. 
Social Selling - Odata ce vei avea un puternic program de social media marketing pus la punct, vei da un avantaj echipei tale de vanzari, care ii va ajuta sa genereze mai multe lead-uri si astfel sa genereze mai multe vanzari din propriile retele unice de clienti si prospecti. 
Employee Advocacy & Social Business - Din momentul in care vei avea un plan de social media pus la punct, vei invata cum intreaga companie poate sa se implice in planurile tale de social media si cum angajatii pot sustine planul tau – ca sa accelereze evolutia companiei tale catre o adevarata afacere sociala.

Beneficiile workshop-ului:

Workshopul este destinat mai mult practicienilor in marketing si social media si iti aduce urmatoarele beneficii: 

- Vei invata mai mult despre componentele esentiale ale unui social media marketing de success si vei intelege ce ai omis
- Nu te teme de schimbarile de algoritm ale News Feed ci vei intelege mai bine paid social si cum sa il folosesti in avantajul tau 
- Oamenii tai de vanzari ar trebui sa foloseasca si ei social media pentru a genera lead-uri, de aceea vei invata diferite modalitati prin care social media poate aduce beneficii intregii tale afaceri 
- Vei vedea cum social media iti va ajuta intreaga afacere - si cum sa transformi in avantajul companiei sustinerea pe care ti-o ofera angajatii pentru accelerarea procesului de transformare intr-un business cu adevarat social.

18:00 Sfarsitul workshopului.

Pachete de participare:

Conferinta – 145 Euro + TVA

Conferinta + Workshop – 330 Euro + TVA

*Pentru oferta de grup incepand de la 3 persoane din aceeasi companie va rugam sa solicitati informatii.

Evenimentul va avea loc la Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahova nr 198A

Persoana de contact: Andreea Ristache 0746 258 719, [email protected]

Data si locatie
Cere program personalizat: