fbpx Millennials Engagement & Retention | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Millennials Engagement & Retention

Categorie
Descriere

Acum, mai mult ca oricând, organizațiile se luptă cu diferențe între generații la locul de muncă si cu înțelegerea generației  millenials. Crearea unui mediu de lucru motivant care să mențină oamenii interesați și productivi este o responsabilitate de management și o provocare pe termen lung. Iar atunci când problemele legate de comunicare preferințe, ipoteze cu privire la autoritate, puterea de control și stilul de viață sunt prezente, integrarea, păstrarea, motivarea, și responsabilizarea angajaților se face tot mai dificil.

Care este cel mai bun mod de a gestiona retenția la locul de muncă și implicarea generației millenials? Care este cel mai bun mod pentru organizații de a motiva, de a implica, de a responsabiliza fiecare generație?

Participând la Simularea de Business ”Millennials Engagement  & Retention” nu numai că veți exersa, fără teama de a greși, tehnici de influențare, de retenție și motivare specifice generației millennials și altor generații prezente în organizații, dar vă veți și dezvolta abilitățile de leadership, de a-i inspira pe ceilalți în situații stresante sau presante.

Competente si abilități pe care le veți exersa: Management & leadership, capacitatea de a-i influenţa pe ceilalţi, capacitatea de a-i inspira pe ceilalţi, oferirea indicaţiilor, reţinerea angajaţilor, motivare, conducerea echipelor, conducerea pe parcursul mai multor generaţii,

Cui se adresează

Profesioniștilor in HR si OD (manageri, consultanți, specialiști), supervizori, manageri, lideri.

Desfașurare:

Aceasta simulare bazata pe situații concrete, realiste va presupune lucru în echipe, jocuri de rol, exersarea practică a aplicării de tehnici si instrumente pe care fiecare participant le va primi in mapa de participare.

Durata: 8 ore (9:30 – 17:30)

Investitie: 290 Euro + TVA, sau 750 Euro+TVa pentru grup de 3 persoane

Cerere curs inhouse