fbpx Motivatia - secretul nr.1 in business | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Motivatia - secretul nr.1 in business

Categorie
Business & Management
Learning & Development
Tip eveniment
Atelier
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

cum sa descifrezi ”butoanele fierbinti” care-i misca pe oameni

Cand exista zeci de teorii despre ceva, inseamna ca nimeni n-a inteles exact despre ce e vorba acolo...asa ca poate ca e timpul pentru o abordare noua, fara pereri preconcepute!

Varianta The Wisery pentru a crea un ”mic manual de lucru cu oamenii” are doua ingrediente: folosirea cu maiestrie a intrebarilor puternice si intelegerea mecanismelor interioare fundamentale de activare a motivatiei umane. Impreuna, acest set de informatii si abilitati permite liderilor sa inteleaga exact ce este important si mobilizator in dinamica relatiilor pe termen lung pe care le au cu cei cu care vin in contact.

Luni dimineata, este deci despre a descoperi ca nu trebuie sa ai studii de psihologie pentru a stapani principiile pe care opereaza motivarea umana si despre a-ti antrena abilitatea de a pune in practica tehnici bine structurate cu ajutorul carora sa le aplici cu oricine.

Edi Varain (senior trainer The Wisery) are peste 15 ani experienta in consultanta si implementarea de programe de dezvoltare a liderilor, vanzari si comunicare. Pasionat de descifrarea resorturilor psihologice ale actiunilor umane, pragmatic si orientat spre rezultate, Edi abordeaza fiecare experienta de invatare cu intentia de a ajuta fiecare participant la programele pe care le faciliteaza sa-si dezvolte noi abilitati si rutine productive.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?