fbpx People Management | Learning Network Mergi la conţinutul principal

People Management

Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

În orice domeniu activezi, la un moment dat ajungi să lucrezi în echipă sau chiar să coordonezi o echipă, fie că vrei sau nu, fie că îți place sau nu. 
Adaptând un vechi proverb, ajungem adesea la concluzia că “îți poți alege prietenii, dar nu îți poți alege mereu membrii echipei”. Mai mult, 
Dacă o echipă are succes, este meritul echipei, dacă echipa se confruntă cu eșecul, vina aparține managerului. 
În varianta ideală, echipa ta va fi alcătuită din oameni cu tipologii diferite, fiecare fiind atent selectat pentru a asigura coeziunea echipei și acoperirea tuturor nevoilor și sarcinilor zilnice. 
E doar un vis frumos, vei zice. Ce-ar fi dacă el s-ar transforma în realitate? 
Dacă ești pregătit să îmbunătățești performanțele tale și ale colegilor tăi, atunci te așteptăm în echipa noastră! 
Performanța este rezultatul unei acțiuni colective, o consecință a voinței puse în practică și a unei interacțiuni permanente între manageri și angajați. 
Vino alături de noi să experimentăm împreună provocările întâlnite ca manager în gestionarea echipelor și să găsim soluțiile optime pentru eficientizarea activității și atingerea obiectivelor stabilite! 
Îți propunem o abordare centrată atât pe nivelul personal al managerului și al membrilor echipei, cât și pe nivelul global al echipei în sistemul complex al companiei. 
A manageria o echipă de succes înseamnă a pune accent pe competenţele pe care orice manager trebuie să le aibă în gestionarea echipei sale pentru îndeplinirea sarcinilor, eficientizarea activității și obținerea unor rezultate superioare. 

OBIECTIVELE CURSULUI:

  • Îmbunătățirea performanțelor individuale și ale echipei; 
  • Gestionarea proceselor specifice unei echipe; 
  • Dezvoltarea abilităților de organizare, monitorizare și evaluare a performanțelor unei echipe. 
  • Însușirea abilităţilor specifice atribuirii rolurilor în echipe diferite. 

DESCRIEREA CURSULUI:
Cursul Schultz Consulting – PEOPLE MANAGEMENT pune accent pe competenţele pe care orice coordonator/team leader/manager trebuie să le aibă în gestionarea echipei sale pentru îndeplinirea sarcinilor, eficientizarea activității și obținerea unor rezultate superioare. 
Propunem o abordare pragmatică a echipei, cu accent pe procesele care au loc în interiorul acesteia. Performanța este o acțiune colectivă și o consecință a unei interacțiuni permanente între coordonatorii de echipă și subordonați. Echipa în sine reprezintă un subsitem al organizației, iar gestionarea ei presupune cunoașterea și aplicarea unor metode, tehnici și instrumente specifice fără de care întregul sistem se poate prăbuși. 

Participanții vor fi puși în situații concrete și cât mai diverse de gestionare a proceselor de lucru. Procesele specifice echipei vor viza organizarea echipei, stabilirea obiectivelor de lucru, stabilirea și urmărirea gradului de încărcare la nivel individual, monitorizarea activității membrilor echipei, delegarea sarcinilor. 

Vor fi prezentate elemente ale managementului performanței: metode de îmbunătățire a performanței individuale și a performanței echipei, standarde de performanță, criterii de evaluare a performanțelor echipei/membrilor echipei. 
Cursul este unul interactiv, centrat pe învățarea din experiențe structurate dezvoltate pe baza realității și interacțiunilor organizaționale din companiile românești. 
Cursul se adresează: 

  • managerilor din diferite companii naţionale şi multinaţionale implicaţi în conducerea proiectelor companiilor, care coordonează echipe; 
  • team-leaderilor; 
  • coordonatorilor de echipe, indiferent de natura activității acestora; 
  • oricărei persoane interesate de îmbunătățirea performanțelor de lucru în echipă; 
  • oricărei persoane dornice să îşi îmbunătăţească activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunoştinţe şi dobândirea de abilităţi care să îi permită eficientizarea performanței individuale și îndeplinirea cu eficiență sporită a sarcinilor zilnice. 

Câştigi: 
- Interacțiunea cu un formator cu experiență în management și experiență în gestionarea unor departamente și echipe; 
- Experimentarea unor situații concrete de gestionare a echipei; 
- Identificarea și înțelegerea nevoilor interpersonale ale membrilor echipei; 
- Identificarea stadiului de dezvoltare și de funcționare a unei/propriei echipe; 
- Aplicarea unor instrumente de identificare a rolurilor în echipă; 
- Instrumente de măsurare a performanței echipei, a percepției asupra lucrului în echipă și a modului de îndeplinire a sarcinilor; 
- Instrumente de gestionare a relației Competență – Performanță în echipă; 
- Instrumente de trasare a obiectivelor individuale ale membrilor echipei și de alocare de sarcini; 
- Modele de bune practici în gestionarea echipelor. 

Alte tipuri de beneficii: 
- Aplicabilitatea maximă în viaţa de zi cu zi a informaţiilor şi a abilităţilor dobândite şi caracterul preponderent practic; 
- Aplicabilitatea informaţiilor în domenii variate (construcţii şi domeniul imobiliar, vânzâri, IT, organizare de evenimente, domeniul educaţional, cultural, social etc.); 
- Mediul relaxat în care se desfăşoară cursul; 
- Acces la rețeaua wireless a Schultz Consulting pe 

Data: 24-25 aprilie 2015 
Locatia: București, sediul Schultz Consulting, str. Rondă, nr. 8 bis, sector 2 
Data limită de înscriere: 21 aprilie 2015 

Taxa de participare: 600 lei + TVA 
Taxa de participare include toate costurile legate de procesul de training, suportul de curs, materialele de curs, 2 pauze de cafea şi masa de prânz în cele 2 zile de curs. 
Oferim discout pentru grupuri mai mari de 3 persoane! 
Taxa se poate achita în 2 trase (50% până la data limită de inscriere şi 50% până la începerea cursului) 
Foştii cursanți Schultz Consulting beneficiază de o reducere de 10%! 

Data si locatie
Cere program personalizat: