Mergi la conţinutul principal

Powerful Presenter City Camp

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Vrei sa:

 • Te POZIŢIONEZI ca Brand în cel mai rapid mod cu putință?
 • CAPTEZI atenția audienței în orice prezentare?
 • Livrezi informație în mod interesant și angajant pentru public?
 • Vinzi mai uşor, mai bine, mai rapid?

BE A POWERFUL PRESENTER! LEARN HOW, LEARN NOW.

BEST LEVERAGE FEEDBACKTM, o metodă marca Andy Szekey prin care înveţi cum să devii managerul brandului tău personal în public, fie că faci o prezentare, fie că vrei să ţii un discurs, în maxim 3 zile.

CE ÎNSEAMNĂ BLF ?

Practic, mă uit la persoana care vorbeşte şi simt care este acel singur lucru foarte simplu pe care ar putea să îl facă pentru a-şi dubla impactul la public în următoarele prezentări, adică imediat.În plus, livrez acest feedback în maniera umoristică pentru că mi-am dat seama că participanţii au nevoie de relaxări repetate că să accepte o transformare atât de brusca. Este şi normal ! Când ieşi din zona de confort, prima preocupare a minții tale va fi să te protejeze, nu să înveţe... Pentru o experienţă de învăţare eficientă, am design-at / desenat / re-gândit / inovat / re-inventat aceasta scurtătură de învaţare sub forma metodei BLF, pentru a-ţi crea o perspectivă clară despre 3 puncte principale în procesul natural de branding personal:

 • Cum CAPTEZI atenția audienței în orice prezentare, chiar dacă oamenii sunt sceptici, plictisiți sau dezinteresați
 • Ce loc poti ocupa în mintea publicului tău
 • Tips & tricks pentru livrare de informație în mod interesant și angajant pentru public

Trainingul conține tehnici specifice practicate în sala de curs de către fiecare participant astfel încât la final să pleci cu lecţia învăţată. Şi crede-mă... este foarte posibil să pleci cu lecţia învăţată dacă te implici total. De unde știu asta ? Din experiența cu ceilalți cursanți... și de la mentorii mei. Acești mentori m-au ajutat să mă poziționez printre speakerii de top din România și mi-au adus contracte în străinătate. Aceiaşi mentori mi-au dat curajul să pornesc practic în România domeniul Dezvoltării personale în urmă cu aproape două decenii, prin cursuri şi conferinţe cu sute de oameni (primele conferinţe de acest gen au avut loc la Iaşi în urmă cu 18 ani)

CONCRET, CUM VOM LUCRA:

În acest curs unicat mă bazez pe tehnici specifice care te relaxează foarte mult înainte de începutul prezentării, pentru că poţi anticipa care va fi reacția publicului.Aceste tehnici se bazează pe o pregătire atentă ce duce la naturalețe...

PRACTIC:

 • Înveți cum să te pregătești mental ca să prezinți magistral
 • Exersezi cel mai simplu și ușor de adaptat model de început al unei prezentări – modelul STARTTM.
 • Înțelegi cum să câștigi respectul unui grup fără a pierde simpatia lui, cum să găseşti un echilibru între credibilitate și abordabilitate. Mai concret: cum să fii puternic fără să enervezi și cum să te faci plăcut fără să te minimizezi.
 • Practici micro-tehnici pentru livrarea oricărei informațiivalabile atât pentru vânzări unu la unu, prezentări la 12 participanţi în sala de training sau 12.000 de participanţi pe un stadion.
 • Exersezi cele mai simple și eficiente structuri de prezentare cu metodologia unică triplu feedback pe care am descoperit-o în timpul sesiunilor de lucru cu liderii din companii multinaționale

CUM SE VA DESFĂȘURA:

Te invităm la trei zile de curs intensiv (program de la 14:00 la 21.30 vineri, de la 9:00 la 18.00 sâmbătă și de la 09:00 – 15:00 duminică) care urmează paşii unui proces de livrare în 3 secţiuni: înainte de training, în timpul livrării și după training. Cum trebuie să te pregăteşti pentru curs: tot ce trebuie să faci este să ai la tine agenda şi cărţile de vizită. Prânzul şi pauzele de cafea sunt încluse în preţul trainingului.

CÂND ŞI UNDE VA AVEA LOC:

Cursul va avea loc pe 14, 15 si 16 noiembrie în Bucureşti.

CÂT COSTĂ ȘI CINE POATE PARTICIPA:

Prețul acestui training intensiv este de 2675 lei. Înscrie-te numai dacă vrei să vorbeşti în public cel puţin o dată pe săptămână. Vorbit în public include: şedinţe, comunicare cu mai mult de 2 persoane, prezentări de produs, sesiuni de networking în care te prezinţi pe tine, traininguri etc.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?