fbpx Pregatire pentru certificare Nihongo Nōryoku Shiken | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Pregatire pentru certificare Nihongo Nōryoku Shiken

Descriere

Acest curs te ajută să îți dezvolți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține punctajul de care ai nevoie la testul Nihongo Nōryoku Shiken, cel mai prestigios examen de atestare a cunoștințelor de limba japoneză. 
Examenul se organizează în fiecare an în prima duminică a lunii decembrie, însă înscrierile în România au loc de obicei în ultima parte a lunii septembrie. Rezultatele examenului sunt în general comunicate la începutul lunii martie a anului următor. 
Ca urmare a demersului Asociației Profesorilor de Limba Japoneză din România, începând cu anul școlar 2013-2014, examenul de atestare a cunoștințelor de limbă japoneză (Nihongo Nouryoku Shiken/Japanese Language Proficiency Test) este acum inclus în lista examenelor cu recunoaștere internațională care pot fi echivalate cu proba de evaluare a competenței lingvistice în limba japoneză din cadrul examenului de bacalaureat (Ordinul nr. 4932/29.08.2013, Anexa nr. 1). Nivelul minim care poate fi echivalat este N3. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Ministerului Educației Naționale .

Repartiția în grupa corespunzătoare nivelului tău
Cursurile de pregătire pentru susținerea examenului Nihongo Nōryoku Shiken sunt special concepute pentru niveluri de cunoștințe diferite, de la N5 la N1.
Dacă ai mai studiat anterior limba japoneză, va fi trebui să susții un test de nivel pentru a stabili grupa potrivită nivelului tău.

Durata cursului
Cursurile au o durată de 13 săptămâni, iar sedințele au loc de două ori pe săptămână (1,5 ore/ședință) sau o dată pe săptămână (sâmbăta, 3 ore/ședință).

Evaluarea cunoștiintelor acumulate
Evaluarea progresului se face permanent pe parcursul modului, iar la final vei susține alături de profesorul de la clasă o simulare a examenului Nihongo Nōryoku Shiken.
Rezultatul este discutat individual , iar profesorul te va ajuta să înțelegi care sunt punctele tale forte și unde se pot face îmbunătățiri.

Inscrieri: pana pe 26 septembrie

Incepere curs: luni, 29 septembrie

Cerere curs inhouse