Mergi la conţinutul principal

Primul tău film educațional, în mai puțin de 3 ore

Trainer
Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Atelier
Curs In House
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

77% dintre companii folosesc astazi instruirea online. In 1995 proportia era de doar 4%. Presiunea de cost, impact, viteza si specificitate resimtita de catre functiunea de training este mai mare decat oricand. Metodele, instrumentele si obisnuintele trecutului nu mai pot satisface pe de-a-ntregul noile obiective.Trecem printr-o perioada in care meseria de trainer se reinventeaza masiv. In foarte scurt timp, abilitatea trainerului de a activa online sau macar de a completa activitatea de sala cu elemente online si multimedia va deveni o conditie eliminatorie a meseriei. Pentru a tine pasul cu ritmul de business, activitatea de instruire din organizatii se va muta ireversibil dinspre abordarea de tip "just in case" catre cea "just in time" (participantul invata exact ceea ce are nevoie, atunci cand are nevoie, in locul unde ii este util sau facil sa invete, in propriul sau ritm, prin interactiune cu alti colegi sau cursanti, ori de cate ori este nevoie).Filmul educational general sau dezvoltat pe expertiza specifica a companiei poate fi un instrument eficient de implementare a solutiilor online sau de crestere a nivelului de relevanta al instruirii de sala.  Vrei să îți exprimi punctul de vedere, să comunici ceva colegilor din firmă sau să instruiești pe cineva într-o manieră care nu necesită să fii de față? Filmul te poate ajuta. Fă-ți primul film, în mai puțin de 3 ore. Vino să deprinzi câțiva pași simpli, cu instrumentele din dotare: ochi, mână, telefon, opinie și imaginație. Te așteptăm.

Etichete
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: