fbpx Communication - First Rule of Succes, CODECS, București | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Communication - First Rule of Succes, CODECS, București

Categorie
Nivel
Incepator
Intermediar
Descriere

Florin Constantin, alaturi de compania de training CODECS, lanseaza trei noi programe de pregatire, prin care isi propun sa transforme comportamentul participantilor, trecandu-i prin experiente si situatii iesite din tiparele pregatirii formale.
 

Cele trei teme abordate sunt:

  1. Public Speaking – Master your Speach, curs destinat celor care vor sa invete cum sa comunice mai usor in fata unui auditoriu | durata 1 zi | pret 140 Euro + TVA/ participant

  2. Communication – First Rule for Success, curs destinat celor care vor sa isi imbunatateasca stilul de comunicare in diferite situatii dificile | durata 1 zi | pret 140 Euro + TVA/ participant

  3. Creative Problem Solving – Improvisation, curs destinat celor are vor sa abordeze cu succes diverse situatii imprevizibile | durata 1 zi | pret 140 Euro + TVA/ participant

 

Programele se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei care isi doresc sa depaseasca obstacole in comunicare, sa dobandeasca noi abilitati utile in rezolvarea probemelor, sa isi controleze emotiile in diferite situatii imprevizibile.

 

Programele intensive cu durata de cate o zi, isi propun sa creeze un cadru de lucru eficient, dar totodata relaxat si presarat cu umor.

 

Florin Constantin, cu o experienta de peste 20 de ani in radio si televiziune este membru fondator al „Divertisului” din 1981, echipa cu cea mai lunga activitate neintrerupta din divertismentul romanesc, producator si realizator emisiuni radio si televiziune, autor si coautor scenarii si texte de emisiuni de radio si televiziune, autor si coautor formate emisiuni radio si televiziune, manager, autor texte spectacole si prezentari de evenimente, manager, MC si interpret in emisiuni TV, emisiuni radio sau spectacole si evenimente.

 

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor.

CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 30.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.

 

STRUCTURA ȘI DURATA PROGRAM

  • Durata programului este de 1 zi de training per grupa de cursanti.
  • O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h.
  • LOCATIE-  ONLINE sau in BUCURESTI ( se va anunta inainte)
Cerere curs inhouse