Mergi la conţinutul principal

Project Management - a fi sau a nu fi Agile?

Trainer
Categorie
Project Management
Tip eveniment
Atelier
Curs In House
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

Viteza de schimbare in business este acum atat de mare incat capacitatea de a implementa cu succes proiecte a ajuns sa fie la fel de importanta ca optimizarea operationala. De aici, puzderia de tehnici si metode de PM. Cum sa alegi? Ce au musai nevoie sa stie oamenii care ajung mai mult sau mai putin oficial sa conduca proiecte pentru a face fata?

PM este despre metodologie si instrumente simple & eficace, dar si despre abilitati interpersonale si o abordare cu totul speciala a realitatii de business dintr-o pozitie lipsita de putere ierarhica.

Miercuri dupa-amiaza, ai ocazia sa testezi metodele noastre pur experientiale de a decide asupra metodologiei de PM potrivite diferitelor contexte si sa experimentezi modalitati concrete de luare a deciziilor in echipele Agile.

 

Oana Zamfir (trainer The Wisery) este agile coach si trainer in metodologia Agile, scrum master in industria IT si…psiholog. Cu un set unic de competente si expertiza in Analiza Tranzactionala, pasionata de dezvoltarea personala, Oana faciliteaza procese de invatare intr-o maniera naturala, calda, centrata pe solutii pragmatice la provocarile participantilor.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?