fbpx Project Sponsorship | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Project Sponsorship

Trainer
Categorie
Project Management
Tip eveniment
E-Learning / Curs Online
Curs In House
Nivel
Avansat
Specialist
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Exista studii recente care spun ca una din cauzele pentru care proiectele cross-functionale esueaza este Project Sponsorship. Sau mai bine spus, lipsa de implicare corespunzatoare si decizia.

Un alt studiu sustine ca un sef de departament care acorda atentia corespunzatoarea proiectelor sale, petrece aproximativ 30 de ore pe saptamana in activitati de sponsorship.

Daca ai proiecte intarziate sau care sunt in dificultate si timpul dedicat acestor activitati reprezinta o provocare, te astept intr-o sesiune de Project Sponsorship.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, am decis sa organizam acest curs in sesiuni 1 la 1, intr-un mix de training si scurte sesiuni de lucru.

 

Pe durata celor 4 ore vom discuta despre:

  • Ciclul de viata al proiectului
  • Minimum viable project deliverables
  • Cum segmentam proiectele
  • Cum balansam timpul limitat cu implicarea si suportul de care proiectul are nevoie (abordari diferite pentru fiecare segment de proiect in parte cu indicatii pas cu pas)

 

La finalul sesiunii, participantii primesc Ghidul Project Sponsorship (One Page) pentru a sti ce este de facut in fiecare etapa a proiectului, indiferent de complexitatea acestuia.

Data si locatie
Cere program personalizat: