fbpx Psihologia 4HR NON Psihologi | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Psihologia 4HR NON Psihologi

Descriere

Personalitatea joaca un rol crucial in toate fatetele vietii organizationale. Sta la baza felului in care oamenii comunica, orinteaza comportamentele leaderilor sau angajatilor, influenteaza modul in care relationeaza diferiti clienti cu diferiti vanzatori.  Personalitatea influenteaza si alegerile in cariera, istoricul performantei si cultura organizationala. Personalitatea ne influenteaza stilul in managementul timpului dar si modul in care invatam. Personalitatea poate dicta daca, persoana recrutata de noi, cu bune competente tehnice si cunostinte se va adapta sau nu echipei.Personalitatea pare sa stea la baza construirii de echipe unite, eficace, eficiente.

Invata cum sa-ti folosesti personalitatea pentru a obtine avantaje competitive cu ajutorul Stilului de Personalitate la Locul de Munca. Cursul “Psihologia 4HR NON Psihologi” este un ghid practic care iti arata cum sa-ti identifici rapid si cu acuratete stilul de personalitate, cum sa intelegi comportamentele celorlalti si sa observi diferite stiluri de personalitate in jurul tau. Si asta nu este tot! Vom explica cum sa te folosesti de stilul de a comunica, limbajul nonverbal si spatiul personal pentru a avea o conexiune mai “naturala” in situatiile tensionate in care nu pare sa functioneze “chimia dintre oameni” si sa poti face acest lucru cu aproape oricine!

In cursul “Psihologia 4HR NON Psihologi” vei invata cum sa identifici si sa alegi instrumente de evaluare potrivite proiectului tau: ce fel de instrumente de evaluare a personalitatii vei folosi pentru recrutare si ce fel de instrumente vei folosi pentru dezvoltare? Abordam aceasta tema deoarece, la o simpla cautare pe internet, vei fi coplesit de o gramada de instrumente de evaluare pentru o mai buna intelegere a trasaturilor si caracteristicilor fundamentale de personalitate. Dar fac toate ceea ce promit? Cum faci diferenta intre rapoarte frumos colorate si rapoarte valoroase de personalitate?

Intr-adevar, utilizarea si larga raspandire a instrumentelor de personalitate ilustreaza importanta lor in invatare si dezvoltare. Cu toate acestea, desi stii ca personalitatea este importanta, ea reprezinta doar o piesa dintr-un puzzle mai larg. Modalitatile de evaluare care ofera putin mai mult decat un areal de trasaturi si tendite sau un labirint de acronime si etichete nu ofera o schimbare de durata. Este foarte important sa inveti cum sa folosesti acea cunoastere pentru a obtine un tablou complet al propriului tau stil de personalitate sau al celorlalti.

Obiectivele cursului „Psihologia 4HR NON Psihologi”:

 • Ii ajuta pe participant sa inteleaga ce este si cum se formeaza personalitatea;
 • Identificarea stilului de personalitate rapid si cu acuratete;
 • Ii ajuta pe participanti sa recunoasca impactul personalitatii la locul de munca;
 • Ii ajuta pe participanti sa inteleaga comportamentul altora mai bine;
 • Dezvolta competentele necesare in intelegerea mai buna a relatiilor interpersonale/performantei;
 • Faciliteaza imbunatatirea comunicarii, lucrului in echipa, leadershipului si multor alte competente;
 • Ii ajuta pe participant sa isi inteleaga propriul stil de personalitate (se aplica chestionar si se analizeaza raportul);
 • Ii ajuta pe participant sa inteleaga criteriile stiintifice ce stau la baza alegerii unui chestionar de personalitate necesar in procese de selectie, evaluare sau dezvoltare.

 

 • Grup tinta: profesionisti in HR (manageri, specialisti), consultanti, manageri ce au rol de management al echipelor.
 • Durata: 2 zile de curs.
 • Pret: 480 Euro + TVA
 • Locația: Premier Spa & Hotel.
Cerere curs inhouse