fbpx “Punct … si de la capat – Cum depasim constient separarile din viata noastra?” | Learning Network Mergi la conţinutul principal

“Punct … si de la capat – Cum depasim constient separarile din viata noastra?”

Descriere

Ti-e greu sa te desparti?

Tinzi sa te “agati” de oameni, lucruri, roluri profesionale, locuri sau convingeri?

Simti uneori ca schimbarile din viata ta te coplesesc?

Te invit atunci la workshop-ul nostru care va avea loc sambata, 1 octombrie, 9:30 – 18:00.

Ce inveti in acest workshop:

  1. Vei cunoaste si vei pune in practica demersul de separare (“travaliul de doliu psihologic”) pe cazul tau individual (divort, deces, schimbare profesionala, relocare etc). Vei intelege ca separarea este un proces care are nevoie de timp, energie si constientizare. Te vei imprieteni cu emotiile si starile tale, fie ele tristete, furie, teama sau bucurie, acceptare si deschidere.
  2. Vei reflecta asupra schimbarilor inevitabile din viata ta si asupra tuturor separarilor prin care ai trecut pana acum (nasterea, renuntarea la copilarie, maternitatea/paternitatea, schimbarea locuintei, un nou loc de munca etc). Vei identifica resursele tale de a ramane “cu tine” in conditiile in care mediul tau exterior se schimba, uneori dramatic.
  3. Vei putea sa te impaci cu trecutul acceptand tot ceea ce ti-a oferit benefic si renuntand la ceea ce nu iti mai este de folos astazi. Vei renunta la dependenta fata de suferinta si iti vei putea da voie sa te bucuri de ceea ce este, intampinand fiecare zi a vietii tale cu deschidere si bucurie.

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiential, pe cazurile tale concrete, imbinand elemente de consiliere si coaching sistemic. Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 440 lei.

Beneficiezi de o urmatoarele reduceri:

  • 10% daca esti membru in comunitatea Steps4Change sau in comunitatea gazda Training Cafe
  • 7% daca te inscrii la workshop si platesti pana in data de 7 octombrie

Cele doua reduceri sunt cumulative.

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin email in urma inscrierii.

Pretul acopera participarea la curs, materialele de curs si pauzele de cafea si nu include masa de pranz.

Unde?

La Training Cafe, Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti (langa Facultatea de Arhitectura si intrarea spre Teatrul Odeon), vezi harta aici http://training-cafe.ro/contact/.

Cand?

Sambata, 1 octombrie ora 9:30 – 18:00.

Cerere curs inhouse