fbpx Recreeaza-te prin arta | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Recreeaza-te prin arta

Trainer
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:
Recreeaza-te prin arta este un workshop experiential de dezvoltare personala.

 Transformation Art te invita la o serie de ateliere experientiale in cadrul carora te poti re-crea intr-o maniera artistica.

Ti-ai dori sa:

 • petreci cateva seri de toamna in buna companie?
 • te reconectezi cu sine si altii intr-o maniera ludica si creativa?
 • te (re)cunosti dintr-o alta perspectiva?
 • explorezi alte maniere de a te exprima, trezindu-ti canalele senzoriale?
 • iti lasi emotiile sa iasa la iveala intr-o forma simbolica, eliberandu-te de tensiuni interne?
 • te joci cu forme si culori pentru a te reconecta la simpla bucurie de a fi?

Vom explora teme legate de:  imaginea de sine, imaginea sociala, calitatile tale unice, expresia de sine, bucuria de a trai, prin tehnici expresiv-creative art-terapeutice si NLP.

Transformation Art iti ofera un cadru de:
 • relaxare si joc
 • explorare si exprimare
 • reflectie si autocunoastere
 • reconectare si integrare
Pret:

75 de lei/sesiune

290 de lei pentru achizitionarea a 5 sesiuni

Atelierele au desfasurarea regulata, in fiecare luni in intervalul 18.30 - 21, pe str. Prof. Ion Bogdan 2A, in zona Piata Romana. Primul dintre ele are loc pe 9.09.

Recomandam participarea regulata pentru parcurgerea si aprofundarea unui proces de autocunoastere si dezvoltare. Conteaza si stabilitatea grupului de lucru.

Testimoniale

 • Am intrat in experienta de redescoperire prin modalitati expresiv-creative avand 7 ani de participari la cursuri de dezvoltare personala si formare in coaching. Ce mi-a adus diferit a fost in primul rand modalitatea de autoexplorare noua, lucrul cu partea artistica din mine pe care nu o accesez prea des, desi am inclinatii spre arta. Este o metoda atat ludica si relaxanta, cat si energizanta si restructuranta. Intr-un spatiu permisiv si jucaus creativitatea infloreste si temerile se linistesc si capata sens. Zone ascunse constientului devin vizibile prin pictura. Pornesti de la teme care te preocupa, care reprezinta o prioritate pentru tine si le aprofundezi sau chiar ajungi la teme noi, de care nu erai constient ca sunt importante pentru tine.

Folosirea culorilor m-a ajutat sa inteleg emotiile pe care le aveam legat de tema pe care o exploram. Intrebarile Cristinei m-au facut constienta de senzatiile pe care le aveam in corp inainte, in timpul si la sfarsitul actului artistic restructurant. Cand abordam teme mai dificile precum emotii negative si conflicte nerezolvate, incepeam prin a simti apasare in piept, in zona gatului iar pana la sfarsit se produceau eliberari la nivelul corporal si emotional – simteam usurare, optimism, calm si liniste interioare, relaxare, destindere. 

Toate acestea pentru ca imi dadeam voie sa experimentez, sa ma joc fara ingradiri. Desenele m-au ajutat sa recunosc mai bine resurse pe care le aveam in mine, dar sub presiunea situatiei si a emotiilor nu le foloseam. Am gasit noi strategii pentru a face fata unor provocari cotidiene, am devenit si mai constienta de natura mea, de miscarea vietii in mine si de faptul ca atunci cand imi respect natura, solutiile apar mult mai usor si mai clar.  Dana Costea, Project manager, Ipsos Interactive Services

 • Experienta traita alaturi de Cristina a fost pentru mine o surpriza foarte placuta. Desi lucrasem in multe alteliere cu reprezentarea prin desen a starilor si gandurilor, aici am descoperit ce inseamna sa lucrezi efectiv pe ceea ce ai scos la iveala din tine. Am realizat ca desenand, emotiile si gandurile care ieseau la suprafata luau de multe ori o forma surprinzatoare. E miraculus ce se poate schimba in tine si cata claritate poti avea atunci cand transpui toata furtuna ametitoare de emotii, sentimente si credinte intr-un desen unde orice detaliu e explorat constient: de la culori, la forme, la miscare pensulei/creionului.

Ce mi-a placut in mod deosebit a fost ca am lucrat si cu corpul, nu doar vizual ci si cu energia care iesea la iveala din mine prin intermediul desenului pe care il faceam. Si ce este deosebit este ca energia se transforma pe parcurs, cu fiecare intrebare si raspuns, si ajungi sa armonizezi parti conflictuale si mergi unificat catre directia aleasa constient. Pe mine m-a cucerit aceasta metoda de explorare si transformare iar Cristina mi se pare extraordinara ca partenera in aceasta calatorie.

Mai mult decat valoarea desenului in sine, este vital sa ai un ghid priceput langa tine care sa te insoteasca in calatoria catre tine. Cristina m-a ascultat, m-a provocat, si-a folosit intuitia si m-a incurajat sa ma uit la parti din mine pe care fie nu vroiam sa le vad, fie nu credeam ca am ceva de luat de acolo. Ceea ce face ea e arta in sine pentru ca isi foloseste armonios toate simturile ca sa te ghideze in proces si sa ajungi cat mai aproape de tine, mai echilibrat si implinit.  Ana Silivas, HR Supervisor, Kraft Foods Romania

 • Una dintre metodele de dezvoltare personală pe care le-am încercat mai recent este art-terapia. Ceea ce mi-au adus in primul rand exercițiile făcute cu Cristina Eremia este un sentiment aproape permanent al puterii mele personale, ceva ce lipsea până acum din peisajul meu interior. Într-un răstimp relativ scurt, ceva s-a schimbat: ma simt mai puternică si destinsă. Mai liniștită. Mai disponibilă atunci când e nevoie de mine și mai încrezătoare atunci când spun „nu“. Mai unită cu mine, mai plină de resurse. Cand esti intr-un spatiu permisiv si ludic iti acceszi in mod natural resursele si descoperi ca poti fi mai mult decat credeai ca esti.

Mi-a plăcut fiecare experientă de explorare si autodescoperire, mi-a plăcut mai ales să pictez cu mâinile, dar și să-mi contemplu visele devenite mandale. Am avut libertatea unei fetițe de a (re)descoperi culorile și mijloacele de a le folosi ale femeii, trăind astfel satisfacții la care nu mă așteptam: am creat și m-am jucat, am stricat și am dres, m-am bucurat, m-am întristat, m-am minunat, am învățat, am crescut, m-am împăcat cu ceea ce am învățat despre mine, m-am admirat și m-am iubit pentru ceea ce sunt.

In acest parcurs conteaza că o am alături pe Cristina, coach dăruit, înarmată cu răbdare și cu toate cunoștințele necesare ca să-mi ghideze procesul.  Luciana Dodu, Managing partner, Imagine Communication

 

Data si locatie
Cere program personalizat:
?