fbpx Relația cu sinele interior și cu ceilalți. Cine sunt eu? Cine nu sunt eu? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Relația cu sinele interior și cu ceilalți. Cine sunt eu? Cine nu sunt eu?

Descriere

Bine te-am regăsit! CSG București revine cu forțe proaspete din vacanță!

   În cadrul primei părți a întâlnirii CSG de joi, 11 septembrie te invităm alături de noi și de invitata noastră Diana Onilă să discutăm despre leadershipul unificat și soluțiile care te pot ajuta să te cunoști mai bine și să dezvolți relații armonioase cu cei din jurul tău.

   Te-ai întrebat vreodată cine ești tu cu adevarat? Tu, cel autentic și real?

Această întrebare este deosebit de importantă, al cărei răspuns este esențial pentru a te ajuta să îți stabilești misiunea ta reală în viață.

  Dacă te-ai întrebat vreodată cine ești tu cu adevarat, cel autentic și real, atunci acest eveniment este pentru tine.

   Iată câteva întrebări la care vei putea găsi răspuns în cadrul întâlnirii CSG de joi seara, pentru a continua în aceasta toamnă cu momente pline de reușite și satisfactii personale si profesionale:

  1. În ce relație te afli cu sinele tău interior?
  2. Care sunt limitele pe care tu însuți le trasezi și care duc la conflicte și blocaje profesionale și personale?
  3. Care ar fi metodele pentru îndepărtarea acestor limite care te împiedică să îți trăiești viața de la nivelul potențialului tău real?

   La întâlnirea CSG București din data de 11 septembrie vom aborda împreună într-o manieră accesibilă și apropiată evenimentelor de zi cu zi această perspectivă a întregirii sinelui.

Vei găsi răspunsuri dacă ești preocupat/ă de relația cu sinele interior, cu partenerul de cuplu sau cu colegii și partenerii de afaceri.

   Invitata noastră ne va oferi soluții care ne vor ajuta la crearea unor relații armonioase cu noi înșine (în primul rând) și cu toți oamenii cu care interacționăm.

   Iar noi, echipa Coaching Support Group Bucuresti îți vom oferi contextul potrivit pentru a te  inspira și a afla lucruri noi și interesante despre tine. Astfel va începe călătoria ta de descoperire a sinelui.

   Alegând să fii prezent la eveniment, vei găsiîn partea a doua resurse inspiraționale în cadrul grupurilor MasterMind și vei putea beneficia de o ședință de coaching gratuită pe care o poți stabili ulterior în funcție de programul tău.

    Eliberează-ți agenda joi, 11 septembrie și vino alături de noi!

 Programul evenimentului este:

  • 18:30-18:45 Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului
  • 18:45-19:00 Introducere invitată și prezentarea echipei Coaching Support Group Bucuresti
  • 19:00-20:00 Sesiune de discuții, invitat Diana Onilă
  • 20:00-21:00 Grup Master Mind

  Înregistrarea se face doar pe baza de înscriere prin formularul de participare și implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

Adresa: Librăria Bastilia, Piața Romană, nr. 5

Important: Înainte de ora 18:30 sala este rezervată clienților de la Bastilia și abia după acest interval se vor face înregistrările la întâlnirea Coaching Support Group București!

Te așteptăm cu mult drag și voie bună joi, 11 septembrie ora 18:30!

 

Cerere curs inhouse