fbpx Relatii de familie constiente | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Relatii de familie constiente

Descriere

Esti dintr-o familie in care nu ai auzit niciodata cuvintele “Te iubesc”?

Te surprizi uneori reactionand cu partenerul de cuplu sau cu copiii la fel ca si unul din parintii tai (desi ti-ai spus ca tu nu vei face asa niciodata)?

Uneori ti se pare ca nu poti sa fii tu insuti in familia ta?

Te invit atunci la workshop-ul cu tema “Relatii de familie constiente”, care va avea loc sambata 11 iunie.

Deoarece atunci cand nu avem liniste si limite in relatia cu parintii nostri ne auto-sabotam posibilitatea de a avea o familie implinita impreuna cu copiii nostri. Dar vestea buna este ca nu este niciodata prea tarziu pentru a ne aduce contributia noastra de armonie in relatiile de familie.

Iti propun ca in acest curs deschis:

  • Sa iti imbunatatesti relatia cu proprii parintiSa inveti sa iti exprimi recunostinta pentru tot ceea ce ti-au daruit parintii, apreciind darurile lor pentru tine. Ca Adult, sa intelegi modul diferit in care ei au fost crescuti si educati si sa le onorezi destinul. Sa lasi in urma mesajele toxice din scenariul tau de familie pentru a nu le transmite mai departe copiilor
  • Sa iti onorezi visul de a-ti crea propria familie armonioasa. Sa investesti timp si energie pentru ca familia ta sa fie locul unui parteneriat spiritual in care toti sa se simta in siguranta, acceptati si iubiti. Sa ai incredere ca poti avea atat o relatie de cuplu implinita cat si relatii bune cu copiii tai.

Ce obtii in acest program?

  1. Inveti sa vorbesti despre tine si sa nu ii mai lasi pe ceilalti sa te defineasca. Ai grija de spatiul personal si sa respecti teritoriul celorlalti in relatiile apropiate. Renunti la cautarea aprobarii sau a “rebeliunii fara cauza” si iti asumi identitatea de Adult.
  2. Inveti cele 4 componente ale unei relatii vii - a da si a primi, a cere si a refuza. Vei sti sa oferi fara a astepta ceva in schimb, sa fii receptiv la ceea ce ti se ofera, sa ceri luandu-ti riscul de a fi refuzat si … sa spui NU altora pentru a-ti spune DA tie.
  3. Iti onorezi propria ta familie (aflata in stadiul de dorinta sau in cel de realitate). Dai timp si energie intentiei de a avea un parteneriat spiritual in propria ta familie. Si iti iei curaj pentru a te deschide sa daruiesti si sa primesti iubire in relatiile tale de familie.

Este pentru tine?

  • Daca simti ca in familia ta de origine mai sunt lucruri “nespuse”
  • Daca crezi ca te ajuta sa iti vindeci trecutul pentru a-ti construi viitorul
  • Daca te “incapatanezi” sa crezi in puterea de vindecare a familiei

Care este investitia ta?

Pretul workshop-ului este de 440 lei.

Beneficiezi de urmatoarele reduceri:

  • 10% daca te inscrii si platesti pana vineri, 27 mai inclusiv
  • 10 % daca esti deja membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual sau participant la cel putin un curs deschis organizat de catre Steps4Change) sau incomunitatea Training Café
  • 10% daca vii cu cineva din familia ta

Cele trei reduceri sunt cumulative.

Plata se face prin cont bancar; mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi prin email in urma inscrierii.

Unde?

La Training Cafe, Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti (langa Facultatea de Arhitectura si intrarea spre Teatrul Odeon), vezi harta aici http://training-cafe.ro/contact/.

Cand?

Sambata, 11 iunie ora 9:30 – 18:00.

Cum te inscrii?

Inscrie-te acum trimitand un email la [email protected].

Cerere curs inhouse