fbpx Reveral Excellence | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Reveral Excellence

Descriere

Beneficiile acestui curs:

  • Tehnicile cuprinse in acest curs si-au demonstrat eficienta in intreaga lume, prin succesul obtinut de sute de mii de participanti, care au aplicat principiile invatate atat in activitatea profesionala, cat si in viata lor personala. Bill Gates, Tony Blair, Oprah Winfrey, Anthony Robbins, Tiger Woods, J. K. Rawling, Sophie Dahl si Jimmy Carr sunt doar cativa dintre cei care au folosit cu succes tehnicile NLP in propriul beneficiu si in relatile cu cei din jurul lor.
  • Asemenea altor sute de mii de participanti la acest curs, si tu poti sa iti imbunatatesti modul in care intelegi legatura dintre mintea, corpul, emotiile si actiunile tale, pentru a obtine rezultate la care cei mai multi oameni pot doar sa viseze.

Unele cursuri vor incerca sa il puna pe trainer in cea mai buna lumina si sa fie extrem de interesant. In cursurile noastre, noi suntem interesati ca tu, ca si cursant sa arati bine si sa iti atingi obiectivele pentru care ai decis sa participi la acest traning.

Acest training indeplineste standardele American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy si International Time Line Therapy™ Association.

Studiind cu noi, vei fi capabil sa folosesti Aplicatiile NLP-ului in:

  • Coaching de Business si Personalv  In toate modelele de business, inclusiv in Vanzari si Comunicare
  • Coaching in procesele de invatare si educatie
  • In crearea de schimbare si crestere la nivel personal
  • Coaching relational

Acesta este un seminar intensiv, in cadrul caruia vei invata sa elimini limitarile, sa depasi obstacolele de orice natura. Vei castiga incredere si experienta in folosirea proceselor de NLP, pentru obtinerea rezultatelor dorite, in mod constient, cu incredere, nefacand niciun fel de rabat sau compromis. Metodele deprinse iti sunt de ajutor atat pentru tine insuti, cat si pentru a-i ajuta pe ceilalti, din postura de Coach/Prieten/Coleg/Manager.

Structura cursului:

  • Este un curs INTENSIV de 10 zile, impartit in 4 module, conceput cu scopul de a-ti fi de folos in cresterea controlului gandirii tare constiente si inconstiente, de descoperi noi granite ale puterii personale.
  • Fiecare cursant va dobandi noi moduri de gandire, noi comptetente si comportamente care il vor ajuta sa fie, sa faca si sa aiba ceea ce isi doreste intr-un mod mai rapid si mai usor. Page2

Subiecte abordate in cadrul cursului:

  • Ce este NLP-ul si cum putem sa il folosim ?
  • Cele 11 principii pentru ati atinge obiectivele folosite de toti oamenii care isi obtin obiectivele cu succes  Rapport-ul – cum sa creezi instant simpatie si intelegere  
  • Reprezentari interne – ce facem in mintea noastra?
  • Tipare lingvistice – cuvintele pe care le folosesti arata atributele intelectuale si caracteristicele personale
  • Procesul de ancorare – cum sa iti controlezi sentimentele si starea de spirit
  • Pozitii perceptuale – descopera ce resurse ai de asimilat chiar si din cele mai provocatoare situatii  Strategii – procesul prin care generam comportamente care ne creează rezultatele  
  • Parti – oprirea conflictelor interne
  • NLP si Rezultatele in afaceri
  • Obtine controlul total asupra rezultatelor tale, implicit asupra vietii tale  
  • Coaching for Life and Business.

 Iata ce spun participantii despre training:

„Daca vrei sa intelegi ce inseamna o focusare adevarata pe rezultate, trebuie sa vii la acest curs. Iti va schimba viata!

Aici am inteles ce inseamna „The best way to predict the future is to create it.” cu adevarat. Am invatat cum sa imi dizolv toate convingerile limitatoare. In timpul cursului ajungi la un total alt nivel de cunoastere al tau si a celor din jur. Inveti cum sa oferi o ocazie ca si cei din jurul tau sa se schimbe.

Pentru cine vrea sa participe, sa nu uitati sa va faceti o poza inainte si dupa curs, pentru a intelege si mai bine transformarea. „ - O.B. Business Support Analyst

„Pentru acel „cineva” care vei citi acest testimonial, simt ca iti doresti sa te dezvolti personal si mai mult, ca vrei sa obtii rezultatele dorite, insa nu ai realizat inca ce „unelte” iti trebuie.

Acest training nu numai ca iti ofera acele unelte cu dragoste, grija si incredere, ba mai mult face ordine in cutia ta de acum. Descopera ca TU esti in controlul tau, Descopera cu adevarat realitatea.

Si-n plus trainerul are foarte mare grija ca fiecare participant sa obina ceea ce si-a propus si mult mai mult. ” – A.I. Customer Relationship Specialist

„Chiar daca anterior am participat la alte evenimente NLP, am fost placut surprins de subiecte, abordarea lor si modalitatea de livrare a trainerului. „– C.D. Business Owner

Agenda

Este un curs INTENSIV de 10 zile, impartit in 4 module, conceput cu scopul de a-ti fi de folos in cresterea controlului gandirii tare constiente si inconstiente, de descoperi noi granite ale puterii personale. Fiecare cursant va dobandi noi moduri de gandire, noi comptetente si comportamente care il vor ajuta sa fie, sa faca si sa aiba ceea ce isi doreste intr-un mod mai rapid si mai usor.

Cursul este conceput pentru a oferi maximum de invatare si experimentare, astfel incat el este impartit in 3 etape:

Pre-studiu vei primi in avans de inceperea cursului materialul de pre-studiu ce include un set de inregistrari audio si un manual; materialul de pre-studiu este oportunitatea ta de a incepe imediat sa inveti lingvistica, terminologia si teoria din spatele NLPului, astfel incat in momentul cand ai ajuns in sala de curs tu este deja pregatit cu multe din competentele tale din NLP.

Special: Toti studentii,care au promovat cu succes, pot relua cursul in calitate de asistent, ori de cate ori doresc, acces in comunitatea de absolventi si evenimente speciale pentru avansati

Cursul Live 10 zile impartite in 4 Module:

  • 30 Octombrie - 01 Noiembrie 2015
  • 13 Noiembrie - 15 Noiembrie 2015
  • 27 Noiembrie - 29 Noiembrie 2015
  • 11 Decembrie - 13 Decembrie

Orele de curs se vor desfasura in intervalul: 10:00-16:00

Excellence Circle un program de follow-up care te va sustine in aplicarea si cimentarea cunostintelor acumulate si in atingerea obiectivelor stabilite pe parcusul cursului. 

Data: 30 octombrie - 13 decembrie

Taxa de participare: 2200 Euro + TVA.

Cerere curs inhouse