fbpx SIMulare online - SimTALENT | Learning Network Mergi la conţinutul principal

SIMulare online - SimTALENT

Categorie
Nivel
Avansat
Specialist
Certificari
Descriere

“Mulțumesc mult! Voi sunteți echipa noastră extinsă, împreună cu voi încercăm să construim capabilitățile manageriale atât de necesare atât în perioade calme, dar mai ales în criză.”

Acesta a fost unul dintre cele mai emoționante mesaje pe care le-am primit cu sufletul de la unul dintre partenerii noștri, în ultimele săptămâni așa de complicate pentru noi toți.

Am ales să vă ascultăm în aceste săptămâni de cotitură și credem că ar fi acum valoros pentru voi să vă invităm, acum, într-o comunitate restrânsă de învățare și împărtășire de experiențe, să interacționați cu colegi de breaslă din diverse industrii, în care să vă spuneți ”povestea” acestei perioade intense, de schimbări fără precedent.

CUM?
Prin intermediul unui workshop online în care folosim cadrul simulării SIMTALENT pentru ca voi să aveti prilejuri de interacțiune firească și vie despre multele aspecte care au avut în prim plan acum OAMENII: grija față de ei, de sănătatea lor fizică și emoțională, grija față de cei care vin și față de cei care sunt nevoiți să plece, și multe alte dileme pe care le-ați avut în această perioadă, care nu vor dispărea prea curând și pentru care va trebui să gasim soluții viabile.

CÂND: 29 iunie 2020, între orele 10.00 – 13.00 & 14:00 – 17:00, cu o pauză de la 13:00 – 14:00
UNDE: ZOOM platform
CÂT: 150 euro + TVA/ participant

Vă asteptam cu emoție și bucurie!


Echipa EVOLUTIV

 

Cerere curs inhouse