fbpx Style Masterclass cu Irina Markovits | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Style Masterclass cu Irina Markovits

Nivel
Incepator
Certificari
Descriere

O zi intreaga, dedicata educatiei tale vestimentare, prin practica si teorie.

 

O zi intreaga, pentru a stapani regulile de stilism personal care iti valorifica silueta si fizionomia, iti organizeaza garderoba, iti disciplineaza shoppingul si iti demonstreaza cum construiesti o tinuta armonioasa. Dupa Style Masterclass, vei fi arhitecta propriului tau stil si stapana propriei garderobe.

 

La Style Masterclass inveti:

  • ce tip de conformatie ai si care sunt principiile de stilism care te vor ajuta sa iti conturezi o silueta bine proportionata
  • cum folosesti croielile, culorile si imprimeurile ca sa ai un outfit de nota 10
  • ce culori ti se potrivesc, cate poti purta intr-o tinuta si care sunt regulile combinatiilor cromatice
  • cum combini piese casual cu altele elegante si ce fel de materiale poti alatura intr-o tinuta fara sa gresesti
  • cum arata o tinuta care este si feminina, si comoda, si moderna
  • in ce tip de haine ar trebui sa investesti si cat este un buget sanatos de shopping
  • sa iti organizezi dulapul si cum sa folosesti la maximum hainele si accesoriile pe care deja le ai
  • cate haine clasice si basic ar trebui sa ai in dulap, comparativ cu cele trendy sau spectaculoase
  • cum faci sa te imbraci cat mai diferit, in fiecare zi
  • … si multe altele!

 

Temele acoperite de programul Style Masterclass sunt:

 

1. Siluetele feminine si regulile vestimentare

Esti Clepsidra, Triunghi sau Diamant? Ai mai intalnit terminologia, dar cum anume recunosti carui tip de silueta apartii? Si mai ales, ce si cum imbraci respectiva conformatie? Vom discuta fiecare tip de silueta, vom identifica impreuna in ce conformatie te incadrezi si te vei familiariza cu regulile vestimentare corespunzatoare siluetei tale. Ulterior, shoppingul si crearea de tinute vor fi floare la ureche, pentru ca vei sti exact ce croieli, volume si lungimi te avantajeaza si care nu.

Include exercitii practice (evaluarea fizica si masurarea fiecarei participante; identificarea conformatiei fiecarei participante)

 

2. Culorile, fizionomia si creativitatea

Ti se potrivesc mai bine rosul, turcoazul si verdele crud sau te infrumuseteaza albastrul, rozul fucsia si verdele smarald? Te restrictioneaza moda la a purta 2-3 culori intr-o tinuta? Vrei sa afli de ce tu (si toate femeile) cumperi mai curand pantaloni negri decat orice alta culoare de pantaloni? Vei invata ce culori si nuante te infrumuseteaza, cand poti folosi culorile neutre, cum combini si asortezi culorile si, evident, cate culori poti purta intr-o tinuta. Vei descoperi ce culori iti sunt recomandate pentru pantaloni sau fuste si care pentru topuri, ce fel de imprimeuri sa alegi si ce palete de culori sa eviti. Foarte important, iti arat pe ce culori sa construiesti baza garderobei, in ce nuante sa cumperi piesele de baza si ce accente de culoare vei putea introduce in tinute.

Include exercitii practice (identificarea paletei cromatice cele mai potrivite fiecarei participante)

 

3.  Anatomia unei tinute

Stiai ca… o bluza si un pantalon nu sunt suficiente pentru a face o tinuta? Cu exemple concrete si practice, te voi invata ce sa adaugi pentru sa construiesti o tinuta armonioasa si completa, indiferent de stil, silueta, ocazie sau anotimp. Iti voi explica formula unei tinute si regulile de asamblare a unui outfit de nota zece. Inveti cum asortezi pantofii la geanta si cele 2 la tinuta, cum sa porti mai multe imprimeuri in aceeasi tinuta si care este numarul rezonabil de accesorii la un outfit.

Include exercitii practice si de creativitate stilistica (analiza de tinuta, creare de tinuta, imbunatatirea stilistica a unei tinute reale)

 

4.  Analiza de garderoba si stilul de viata

Activitatile si garderoba ta trebuie sa fie in sincron perfect. Vom trasa impreuna „graficul” preocuparilor care iti ocupa timpul si, prin comparatie cu categoriile vestimentare din dulap, vei afla in ce tip de haine si accesorii ar trebui sa investesti, ce iti lipseste, dar mai ales ce piese sa nu mai cumperi. La final, vei stii nu doar  cum sa iti organizezi continutul dulapului, dar mai ales cum sa iti porti TOATE hainele pe care deja le ai!

Include tema pentru acasa!

 

5. Arta de a face shopping

Te voi invata sa calculezi un bugetul de shopping si cum sa iti compui lista si calendarul de shopping. Iti voi spune cat ar trebui sa cheltui pe piesele clasice si cat pe cele in tendinte, dar mai ales cat de des ar trebui purtata o haina ca sa simti ca si-a meritat pretul.

Include recomandari si indrumari catre locatii alternative de shopping: ateliere si showroom-uri in Bucuresti, date de contact pentru producatori locali (imbracaminte, incaltaminte, genti, bijuterii)

Cerere curs inhouse