fbpx Team building Orchestra Simfonica Bucuresti | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Team building Orchestra Simfonica Bucuresti

Categorie
Teambuilding
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Nivel
Intermediar
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Un teambuilding experienta cu Orchestra Simfonica Bucuresti
 
Orchestra este cel mai bun exemplu de lucru in echipa, de depasire a limitelor si de atingere a excelentei.
 
Programul de o jumatate de zi va transforma participantii in muzicieni care fac parte dintr-o orchestra reala si recunoscuta la nivel global: Orchestra Simfonica Bucuresti.
 
Supranumiti regii flash mobului, Orchestra Simfonica Bucuresti a performat chiar si in avioane si este singura orchestra din lume care a cantat in Parlamentul European. Ambasador cultural al Romaniei, Orchestra Simfonica Bucuresti a avut turnee pe 3 continente, fiind aclamata de sute de mii de oameni.
 
Team buildingul incepe cu un flash mob ?, urmand un speech interactiv si plin de energie oferit de unul dintre fondatorii orchestrei – Catalin Opritoiu. Astfel, participantii afla despre prima orchestra privata din Romania, despre cum functioneaza o orchestra, despre instrumente… iar discutia poate sa mearga in nenumarate directii. Apoi, in doar cateva ore participantii vor invata sa cante un aranjament special compus intr-un mod distractiv si accesibil. Totul culmineaza cu un recital filmat, participantii simtind emotia si tracul unei premiere reale impreuna cu experienta de a face parte din Orchestra Simfonica Bucuresti.

Data si locatie
Cere program personalizat: