fbpx Top Pain Points în L&D și soluțiile acestora cu LEGO® SERIOUS PLAY® | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Top Pain Points în L&D și soluțiile acestora cu LEGO® SERIOUS PLAY®

Trainer
Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Data si locatie
Cere program personalizat:

Pasiunile tale sunt oamenii și învățarea. Mai mult decât atât, ești responsabil(ă) cu dezvoltarea angajaților din organizația sau echipa din care faci parte. Toate bune și frumoase, dar nu toți beneficiarii proiectelor de învățare sunt atât de entuziaști ca tine când vine vorba de L&D.

Pe 22 Martie te invităm la Learning Network Club în care vom adresa cele mai mari dureri de cap ale domeniului L&D cu ajutorul metodei LEGO® SERIOUS PLAY®. Vom explora principalele surse de frustrare când vine vorba de învățare și modalități constructive de depășire a acestora, pe care să le integrezi în strategia L&D a organizației din care faci parte.

Pentru un sfârșit de săptămână memorabil, noi venim cu provocările și cu piesele LEGO®, să vă aprindem imaginația. Folosindu-ne de puterea “jocului serios”, împreună vom explora soluții ingenioase la probleme care te țin treaz(ă) noaptea când vine vorba de dezvoltarea capitalului uman.

Întâlnirea este gratuită pentru: manageri de HR, L&D manageri, talent manageri și team leaderi.

Când: Vineri, 22 Martie 2019, orele 10.00-13.00

Vă așteptăm începând cu ora 09.30, cu un ceai cald și o cafea aromată.

Învitația este cu titlu gratuit pentru traineri, consultanți, specialiști în L&D și HR din organizații

Data si locatie
Cere program personalizat:
?