fbpx Upgrade Yourself Lab - Gestionarea emotiilor negative: eliberarea de frica, furie, depresie si dezgust | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Upgrade Yourself Lab - Gestionarea emotiilor negative: eliberarea de frica, furie, depresie si dezgust

Nivel
Incepator
Intermediar
Descriere

“Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own.” (Bruce Lee)

 

Ce: Gestionarea emotiilor negative- eliberarea de frica, furie, depresie si dezgust

De ce:

Pentru ca orice ai face si cu oricine, oriunde si oricand ai fi, odata scapate de sub control, ele vor fi acolo, umbrindu-ti viata in toate aspectele ei. Te tin prizonier, pun stapanire pe tine si pe viata ta si te transforma in servitorul lor umil si obedient.

Pentru ca, atat timp cat tu vei fi guvernat de frica si furie si nu tu le vei guverna pe ele, vei fi tintuit cu lacate grele si tot ce vei simti va fi gustul salciu al depresiei si pe cel amar al dezgustului.

Pentru ca tu nu iti mai apartii tie insuti. Este timpul sa revedii stapan pe tine si pe viata ta.

Punctul nostru de vedere:

Totul in aceasta lume functioneaza pe principiul polaritatii. Avem nevoie sa cunoastem tristetea pentru a stii si a aprecia la adevarata valoare bucuria. Avem nevoie sa ne simtim goliti uneori pentru a ne umple din nou. Avem nevoie sa stim ce inseamna lipsurile pentru a recunoaste belsugul. Si cum, oare, sa (re)cunoastem curajul nestiind ce este frica si sa stim ce este calmul fara furtuna?

Papilele noastre gustative detecteaza 4 mari categorii principale de gusturi: dulce, sarat, acru si amar. Iar noi, oamenii, asociem aceste gusturi starilor, emotiilor si sentimentelor pe care le traim si pe care le impartim in pozitiv si negativ. Asemenea gusturilor considerate de multi mai putin placute, si emotiile negative indeplinesc functii naturale, de reglare, fiindu-ne necesare. Iar problema nu este existenta lor, fireasca de altfel. Problema sau, mai bine zis, situatia pe care avem nevoie sa o reglam apare atunci cand nu (mai) suntem capabili sa ne gestionam emotiile de natura negativa, lasandu-ne noi gestionati de ele si parasind circuitul si echilibrul natural dintre pozitiv si negativ. La o scara mai mica sau mai mare, tuturor ni se intampla acest lucru.

Cu totii avem nevoie sa stim ce sa facem si cum sa facem in privinta emotiilor negative pe care le traim.

De aceea, cunoasterea modului in care sa le gestionam ar fi ideal sa fie pentru fiecare dintre noi de natura preventiva, ci nu curativa.

Repere:

⦁ Analiza teoretica si practica a conceptului de "emotie negativa"

⦁ Analiza teoretica si practica prin oferirea de exemple de metode si tehnici a conceptului de "gestionare a emotiilor negative" si a concepului de "eliberare"

⦁ Exercitii si tehnici de eliberare de frica, furie, depresie, dezgust

Ce iti mai propunem:

Pentru ca invatarea si cresterea ta sunt cea mai buna investitie pe care o poti face, ne-am gandit cum sa poate ca aceasta sa fie una cat mai inteleapta si facila pentru tine. De aceea, pentru fiecare dintre laboratoarele noastre, iti oferim, pe langa sesiunile demo gratuite, urmatoarele pachete:

Pachetul Wise Partener– reprezentantul partenerilor si al clientilor nostri cu care derulam programe este, desigur!, oaspetele nostru la oricare workshop al oricarui laborator

Pachetul Wise Booking– un discount de 20% la achizitionarea intregului pachet de workshopuri Upgrade Yourself Lab pana la finalul lunii februarie 2018

Pachetul Wisery All– un discount de 15% la achizitionarea intregului pachet de workshopuri Upgrade Yourself Lab

Pachetul Wise Pal– cand se inscriu doi colegi….tu vii gratis

Pachetul Wise Friend– daca inscrii ca participant un prieten pe care inca nu il cunoastem, tu ai un discount de 30%

Pachetul Wisery all the Way– un discount de 40% la achizitionarea pachetelor tuturor laboratoarelor The Wisery (ramai conectat pentru a afla mai multe despre toate laboratoarele The Wisery)

Pachetul Wise Contributor– gratuitate pentru tine la toate workshopurile ODLab, daca esti ambasadorul nostru, promovand activ ceea ce tu deja ai testat si iti place

Cerere curs inhouse