fbpx Webinar: E-learning made easy | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Webinar: E-learning made easy

Trainer
Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
E-Learning / Curs Online
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

În contextul actual generat de infecția cu coronavirus, multe companii sunt nevoite să lucreze de acasă, iar mutarea activității în online se transformă din beneficiu în necesitate. Trebuie să ne adaptăm și să continuăm să ne desfășurăm activitatea profesională și trebuie să învățăm cum să facem acest lucru într-un nou context și într-un nou mediu, cel virtual. Și asta ne-am propus să facem împreună prin intermediul acestui webinar. 

 

Adrian Sita este fondatorul Knolyx și este totodată trainer Agile și Scrum Master, activitatea lui profesională fiind centrată pe învățare. Intră în contact cu diferite companii din diferite industrii pentru a înțelege care sunt nevoile actuale din punct de vedere al învățării și oferă consultanță în implementarea training-urilor în mediul online.

 

Știm cu toții de ce e momentul să ne mutăm în online, vă invităm să descoperim cum să facem acest lucru, astfel încât procesul să nu fie perceput ca o îngreunare a activității profesionale, ci ca un avantaj, pe 31 martie, la ora 12:00.

Stăm acasă, dar ne continuăm activitatea profesională!

 

Data si locatie
Cere program personalizat: