Mergi la conţinutul principal

Webinar: Inteligența emoțională

Tip eveniment
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Revista Psychologies și George Avram vă invită în data de 25 Mai 2022, între orele 19:00 și 21:00, la webinar-ul Inteligența emoțională.

Performanța efectivă a unui grup de oameni talentați, inteligenți și competenți profesional este puternic dependentă de capacitatea acestora de a lucra armonios împreună. De aceea, competența emoțională a fiecărui membru al unei echipe este determinantă în ceea ce privește succesul acelei echipe.

Webinarul Inteligența emoțională abordează dezvoltarea celor mai importante competențe și abilități specifice inteligenței emoționale. Participanții vor învăța cum pot să dobândească și să păstreze atât propriul echilibrul emoțional, cât și armonia în relațiile interumane.

George Avram este de profesie psiholog și are o experienţă de peste 20 ani în domeniul trainingului şi cel al consultanţei, având numeroase certificări internaționale. Este Certified Professional Behaviour Analyst (CPBA) şi Certified Professional Values Analist (CPVA) de către Success Insights International.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?