fbpx Work-Life Balance Experience | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Work-Life Balance Experience

Nivel
Incepator
Intermediar
Descriere

Work-Life Balance Experience

                                                                         21 Februarie 2018

                                                                          Teatrul Elisabeta

09.30-11.30 Mindfulness

Meditatia mindfulness este o practica simpla si, in acelasi timp, foarte puternica, prin care ne antrenam atentia. Este simpla deoarece nu necesita, de fapt, decat sa fim atenti la ce ni se intampla si este puternica pentru ca reuseste sa ne scape de tendinta de a ne pierde in propriile ganduri, fapt care genereaza un stres in plus fata de presiunile vietii cotidiene.

11.30-13.30 Stress Management

Vei invata notiuni generale despre stres: eustress si distres, simptomele stresului, avantajele stresului, modalitati de a depasi stresul cotidian si vei afla moduri noi si sanatoase de a realiza sarcinile in conditii de stres.

14.00-16.00 Sleep Better

Stiai ca 79% dintre persoane nu dorm atat cat au nevoie? Sau ca somnolenta cronica predispune oamenii unui risc crescut de depresie? Datele partiale ale Stres Index, un studiu national realizat de Dynamic HR ne dezvaluie faptul ca 23,53% dintre angajatii din Romania dorm mai putin de 7 ore pe noapte insa asta nu inseamnă ca se si odihnesc.

16.00-18.00 Work-Life Balance Workshop

Faptul ca 99% din managerii romani nu se pot detasa de problemele de la birou cand ajung acasa, 90% lucreaza si in weekend-uri si 92,9% rateaza timpul petrecut cu familia si prietenii din cauza presiunii de la locul de munca sunt date ingrijoratoare legate de echilibrul dintre viata personala si cea profesionala a angajatilor.

Cerere curs inhouse