fbpx WORKSHOP: REZILIENCE | Learning Network Mergi la conţinutul principal

WORKSHOP: REZILIENCE

Descriere
Cuvântul „rezilience” este un concept creat de psihologul Boris Cyrulnic pentru a numi capacitatea de supraviețuire și refacere a psihicului uman confruntat cu contexte adverse. Orice experiență poate fi remodelată de către însuși cel care a trăit-o, creând contextul în care acesta poate să rescrie „povestea”.

Deși cuvântul a intrat în limba română cu un alt sens (referitor la rezistența la șoc a materialelor), îl întâlnim și îl folosim deseori pentru a vorbi despre capacitatea omului de a gestiona provocările, dificultățile și schimbările care survin în viețile noastre.E puterea de a avea grijă de noi înșine și de oamenii din jur și de a ne reveni după eșecuri. E, de asemenea, arta de a învăța din înfrângeri și înțelepciunea de a îți lua energie din propriile resurse, succese si experiențe pozitive.

Posibilele sinonime și parafraze în limba română sunt ocazii bune de reflecție asupra acestei capacități uimitoare: „tenacitate”, „perseverență”, „tărie de caracter”, „optimism”, „stăruință” și a modului în care o vrem manifestată în viața noastră, în echipa în care lucrăm și în compania ale cărei eforturi le susținem.

În acest workshop:

  1. Veți explora propria reziliență într-un mod interesant și distractiv.
  2. Veți afla ce puteți face (mai mult) pentru a crește reziliența echipei voastre.
  3. Veți vedea cum puteți susține organizațiile în combaterea burn-out-ului și în creșterea rezilienței.

Acest workshop este pentru toți aceia dintre voi care sunteți interesați de metoda orientată de soluții și de reziliență, indiferent de experiența pe care o aveți cu această abordare. De fapt, vom include o scurtă introducere în Abordarea Orientată pe Soluții pentru cei care sunteți la prima întâlnire cu această abordare puternică.

  • Cu Liselotte Baeijaert și Anton Stellamans
  • În cadrul Conferinței SOL World CEE
  • 12 octombrie, 9.30 – 17.30
  • (workshop în limba engleză)
  • Taxa de participare 144 EURO
Cerere curs inhouse