Mergi la conţinutul principal
Profil:
Profil
Tip resursa: Corporate event
Categorie:
Well Being
Competente:


Your Personal Aroma, esenta naturii tale/ Discover the Essence of your Nature!

 

Parfum unicat dezvoltat personalizat cu esente rare si unice, pe baza unui chestionar de personalitate olfactiva si  afinitate la arome. Parfumul este cea mai sincera descoperire personala si un important accesoriu de exprimare si dezvoltare personala.

 

YPA Your Personal Aroma este o redescoperire a parfumului natural pur si pretios de odinioara, a autenticitatii mirosului unic si personal, a esentelor naturale rare si autentice, amintind de luxul si uzantele inaltei societati de odinioara prin ritualul parfumarii cu pompita al doamnelor de curte si celebrelor actrite hollyoodiene, si totusi contemporan prin reinterpretarea in stilul new luxury code a designului vintage al sticlei reciclabile lucrate manual dupa arhetipul formelor Coloanei Infinitului a lui Brancusi, design unicat premiat international la A’ Design Award Milano. 

Parfumul personalizat reprezinta la modul cel mai sincer amprenta personala a ceea ce suntem si transmitem despre noi.” Raluca Vasile, Perfumier & Consultant, Scent Designer YPA Your Personal Aroma by Raluca Vasile

 Cere oferta

Cerere
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TEMBO PUBLISHING NETWORK isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni de utilizare” din subsolul paginilor portalului.

Link catre Termeni de utilizare