fbpx Alexandru Buşilă | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Alexandru Buşilă

“Cine nu se mai poate considera copil se poate considera un om mort.” Aceasta fraza este nr. 1 din decalogul lui Alexandru Busila. Valorile si principiile fac de cele mai multe ori diferenta in situatiile dificile, intre oameni. Oportunitatea este o variabila trecatoare pe care nu te poti baza. Insa consistenta este altceva. Este un client fidel. Alexandru a absolvit Facultatea de Psihologie si a continuat cu un Master de Terapie Cognitiv Comportamentala. A devenit intre timp si Formator Autorizat de ANC. Si-a inceput cariera de trainer atat in teambuildinguri, cat si in cursuri de Time Management, Management-ul Schimbarii in situatii de criza, Stres Management, Workshop de Motivatie, Comunicare, Dezvoltare personala si Coaching.

Cosmote, ApaNova, Microsoft, Renault,Toyota Material Handling Romania, Continental, Expur sunt doar cativa din clientii sai pe partea de corporate  iar in ceea ce priveste voluntariatul,  si-a donat timpul Fundatiei Leaders, atat in teambuilding-uri cat si in diferite sesiuni ale echipei Leaders sau  ale proiectelor organizatiei.

Experienta lui a fost influentata de cursurile lui Jim Bagnola si de experienta alaturi de acesta. Cariera de trainer a mers mana in mana cu cea de terapeut. In aceasta directie, Alexandru a alocat peste 150 de ore de dezvoltare personala (terapie cognitiv comportamentala).

Alexandru este un trainer modern, proaspat si inovativ. Imbina cunostintele psihologiei cu mesajul ce urmeaza a fi transmis, intr-o forma neconventionala dar eficienta. Carisma, empatia si consistenta sunt doar cateva din elementele cu care a fost caracterizat in multele formulare de feedback folosite de-a lungul timpului.