fbpx Connie Larkin | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Connie Larkin

Connie Larkin - Consultant

Sesiune extraordinară de coaching ontologic

Voi începe printr-un citat din cartea mea, intitulată “You, asshole, YOU caused it!”.

“Nu aveam gânduri despre viitor, nu aveam gânduri despre trecut, nu aveam griji, incriminări sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva  în afară de ACUM. Ce fericire! În biografia sa, Werner vorbește despre această stare astfel: ‘Pentru a fi satisfăcut, pentru a te extinde, mai întâi trebuie să fii unde ești, și să faci ceea ce faci – indiferent unde ești și indiferent ce faci.’

Trăiam acea experiență.

Trecutul îmi dispăruse complet – complet în sensul în care puteam să spun povestea, dar foarte schițat, și nu aveam nici un interes în a-mi petrece chiar și  un moment din viață uitându-mă la ea. Nu știu cum este să îți amintești vieți trecute, dar ăsta a fost gândul cu care am asociat ce mi se întâmpla. Era ca o viață trecută în care nu eram interesată de nici un fel.”

M-am născut în București, România.

M-am trezit la viață în luna iulie 1983, la Tel Aviv, când am participat la un eveniment special de prezentare a Est Training.

ACUM:

Îmi trăiesc viața cu pasiune, într-un constant dans cu prezentul;

Cele mai dătătoare de putere relații, pentru mine, sunt acelea bazate pe respect, în care oamenii aud și sunt angajați în mod autentic la evoluție; în acele relații înfloresc, mi se contribuie și eu contribui la rândul meu.

CE LUCREZ:

Mă exprim cel mai bine fiind Coach, Executive Coach, Trainer, Instuctor de PhotoReading, și orice altceva care are de-a face cu educația ontologică, libertatea de a fi, accesarea propriului potențial și autenticitatea.

CINE SUNT:

În limbaj Landmark, dacă m-ai întreba cine sunt, aș spune:

Who I am is Life Itself dancing with joy, 
exceptionally extraordinary contribution to the planet just for the fun of it!”