fbpx Gheorghe Andries | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Gigi Andries


Gheorghe Andries
CEO, Senior Partner

Gigi Andrieș a intrat în lumea organizațiilor care învață pe cea mai firească dintre căi: învățând pentru a-și putea face mai bine meseria.

În 1994 - când acumulase deja, ca inginer electronist și șef al unei echipe, o experiență practică în management - Gigi a intrat în contact, prin programele pionier în epocă ale Open University Business School, cu teorii și instrumente noi pentru practicienii români.

Ceea ce a descoperit învățând pentru sine a vrut să împărtășească: așa a devenit, în 1995, tutor pentru primele generații de antreprenori și manageri ai României postcomuniste.

Ca licențiat Open University Business School (UK), a devenit trainer pentru de management competitiv, management performant, management al resurselor umane.

Din 2005, Gigi devine Director al Departamentului de Training și Consultanță al CODECS, după ce se ocupase, începând cu 1998, cu dezvoltarea și coordonarea filialei Moldova. Își completează experiența practică de manager prin competențe de coach (Alain Cardon, MCC), practician NLP, trainer certificat pentru metodele 360 Solutions și Morgen Buying Facilitation (Morgen Facilitations Inc.). Din 2010, Gigi este și Fellow ITOL.

În 2009, Gigi intră în antreprenoriat, fondând - alături de un grup de traineri și consultanți cu care împărtășește valori și experiențe comune - Evolutiv Consultants Network, o companie pe care, ca director general, o și conduce. Cele peste 8.000 de ore petrecute în fața unor săli de manageri de toate nivelurile din întreaga țară înseamnă pentru Gigi bucuria de a fi contribuit la transformarea și maturizarea unor organizații, la performanțe în business care s-au tradus, pentru cei alături de care a lucrat, în satisfacții profesionale, dezvoltare personală, prosperitate. I-au întărit convingerea că oamenii vor să învețe, să-și testeze limitele, să joace în echipe câștigătoare - și că menirea lui e să le fie alături. Și l-au mai învățat, în același timp, că timpul petrecut alături de soție și de cei doi copii, acasă sau în vacanțe, sunt un inepuizabil rezervor de energie, echilibru și motivație în viața profesională.

 

Încă nu există conținut.