Mergi la conţinutul principal
Irina Markovits


Irina Markovits

Consultant de stil, blogger si jurnalist fashion, creator de imagine pentru personalitati din business si politica, personal shopper, educator de frumos.

Dupa o perioada ca jurnalist in presa feminina, in 2004 am decis sa imi pun altfel la lucru educatia stilistica, penita, "ochiul" antrenat pentru frumos, simtul critic si experienta practica in lucrul cu femeile.

In acel an am deschis Image Matters, primul birou de consultanta de stil si imagine din Romania, iar 2 ani mai tarziu am lansat blogul StyleDiary.ro.

Astazi, activitatea mea profesionala de consultant si educator se suprapune cu cea de blogger. Zilnic sunt "politist" si curator in garderobe, coach la shopping, creator al imaginii si stilului clientelor mele. Uneori sunt povestitor despre istoria modei, arhitectura propriei imagini, feminism si feminitate. In sfarsit, alteori sunt simplu blogger, pentru mintile si sufletele cititoarelor mele.

In ultimii 12 ani am sustinut workshopuri corporate pe teme legate de Imagine Profesionala si Coduri Vestimentare Organizationale pentru: Adobe, AirFrance, Adecco, Avon, BCR, British-American Tobacco, Carrefour, Cargill, CertInvest, Cetelem, Ciel, Citibank, Deutsche Bank, Ewopharma, Endava, Google, Groupama, GenPact, GDF Suez, GfK, Herbalife, Holcim, IBM/ Lenovo, Kaufland, LifeCare, Merks, Marriott, Nexia, Petrom/ OMV, Renault, Sephora, Orange, Oracle, OTP Bank, Procter & Gamble, Poerner, Sanofi/ Zentiva, Servier, Scania, UniCredit, United Media.

Separat, activitatea de stilist m-a recomandat pentru proiecte creative si traininguri de Retail Styling cu Bucuresti Mall Vitan, Baneasa Shopping City, AFI Cotroceni, City Park Mall Constanta, Marks&Spencer Romania, La Redoute, Stefanel, Debenhams, NISSA, Orsay, Polo Ralph Lauren Assn, C&A Romania, Lee Cooper, Il Passo, Weekend MaxMara, Sephora, Oriflame, OPTIblu, Karen Millen, Kenvelo si lista continua.

Din 2006 organizez si sustin propriile cursuri si workshopuri open de stil vestimentar personal, intitulate Style Masterclass si, respectiv, Style Conversations. Cele mai multe se desfasoara in Bucuresti, dar urmariti-mi pagina, pentru ca le anunt si pe cele din tara! Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi sunt pe lista mea pentru urmatoarea perioada...

Imi puteti urmari activitatea pe blog, www.stylediary.ro, si in social media pe www.instagram.com/irina.markovits si www.facebook.com/markovits.irina