Mergi la conţinutul principal
Mihai Albu


Mihai Albu

“Barbatii nu vorbesc intre ei despre problemele barbatilor. Noi doar … ne batem pe umar. Pentru un barbat e echivalentul a 6 luni de terapie. Bine, bine, ma duc sa vorbesc cu el.”,

Ice Age 3 / Manny.

Mda, cam asa credeam si eu in 2005. A venit insa un moment in care o “bataie pe umar”, o bere cu baietii nu au mai fost suficiente. Am apelat la psihoterapie si ma felicit si acum. Nu doar ca am inteles ce (mi) se intampla in acel moment, insa am si pornit pe calea de a deveni eu insumi terapeut. In aceasta calatorie am intalnit (si) art terapia Phronetik®, de care m-am indragostit iremediabil :)

Procesul devenirii e frumos si e si greu; e un joc cu responsabilitati serioase; e stimulativ si creativ. E drumul meu; e modul meu de a fi de folos si celorlalti.

* Psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut adlerian autonom, acreditat de COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania)

* Art terapeut Phronetik®

* specializari in muzicoterapie si lucrul cu corpul, cu profesori internationali.

 

Fondator al A.R.T.E. (Asociatia Romana de Terapii Expresive) in 2010 care organizeaza

  • singurul program de formare profesionala de baza (2 ani) in consiliere in art terapie Phronetik® din Romania, prin care aducem 4 profesori din Austria pentru a forma art terapeuti profesionisti in Romania. Programul este recunoscut si acreditat de catre COPSI.
  • singurul program de formare avansat (4 ani) in art terapie Phronetik® din Romania, realizat in colaborare cu profesori pregatiti in cadrul Wiener Schule fur Kunsttherapie.
  • singurul program de formare in Gestalt terapie integrativa (cu o durata de 4 ani) din Romania. O echipa de 19 profesionisti din Austria vin si formeaza, pentru prima data in Romania, Gestalt terapeuti integrativi. Programul este recunoscut si acreditat de catre COPSI. 
  • in data de 12 aprilie 2018, la Brussels, am semnat, alaturi de colegi si colege din alte 26 de tari europene, actele necesare pentru fondarea Federatiei Europeane de Art Terapie.
  • in data de 15 iulie 2018, regele Belgiei a semnat decretul regal de recunoastere a FEAT / EFAT drept asociatie non-profit internationala.

Cu Recunostinta pentru eforturile tuturor,
Mihai 

Încă nu există conținut.
Încă nu există conținut.