Mergi la conţinutul principal


Mircea Mihai

Mircea Mihai are o experienta de business development, training si consultanta de peste 15 ani, din care 5 ani in cadrul parteneriatului EXELO – Global Knowledge. Preocuparile din perioada recenta se refera la dezvoltarea de programe integrate, programe care consolideaza cunoastere din domenii diferite (management, analiza, calitate), multe din proiecte abordand zona productiei industriale.

Cariera inceputa ca programator, manager de proiect si manager, a continuat cu o activitate de 6 ani petrecuti cu succes la conducerea diviziei de management de proiect al unei firme locale de training si consultanta. In 2009 a ales o noua provocare. Si parteneriatul cu Global Knowledge a raspuns acestei nevoi.

La organizarea primei ediţii a unui eveniment care reunea profesionistii in management de proiect, Mircea spunea:“… dorim sa atragem atentia asupra beneficiilor care se pot obtine printr-o abordare profesionista a managementului proiectelor si programelor. Economia contemporana este din ce în ce mai mult bazata pe proiecte. Acestea presupun o practica profesionala in management si management de proiect transferabilă, transparentă, inteligibilă şi flexibilă”. Tot ceea ce face se raporteaza la aceasta credinta.

Folosind experienta si cunostintele acumulate, facilitat programe de dezvoltare pe teme precum: clarificare de strategie, leadership, motivatie, managementul vanzarilor, tehnici de prospectare, vanzare, negociere (in vanzari/achizitii), managementul clientilor strategici, tehnici de prezentare, customer service, coaching, comunicare, analiza problemelor si luarea deciziilor, managementul timpului, al performantei, schimbarii, etc.

In cei 15 ani de activitate de training si consultanta a implementat pentru diferiti clienti: Petrom, Orange, Telekom, Vodafone, BCR, Raiffeisen Bank, Leoni, Continental, Ductil, ACI, Teamnet, Totalsoft.
Mircea este absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Matematică si Informatica. In domeniul managerial a finalizat programul de MBA al Open University si este Doctorand in Management al ASE Bucuresti.