Mergi la conţinutul principal


Oana Scarlat

Sunt fascinata de oameni, de adevar si de exprimarea autentica. In procesele de training si coaching, ii ajut pe ceilalti sa ia decizii constiente, in acord cu valorile lor. 

Este pasionata de training si dezvoltare, activand in acest domeniu de 14 ani. A acumulat experienta mai intai in calitate de specialist de marketing si vanzari si apoi ca manager si consultant in evaluarea necesitatilor de training. A lucrat cu parteneri din cele mai diverse industrii, pentru a le intelege nevoile si a veni cu solutii personalizate de training si dezvoltare care sa ii ajute sa isi ideplineasca obiectivele de business. A coordonat proiecte complexe de training, de la analiza de nevoi si pana la incheierea acestora.

In prezent, se implica in programe de coaching si dezvoltare care au la baza autocunoasterea si descoperirea resurselor personale, dar si a blocajelor care impiedica un individ sa ajunga la obiectivul vizat.

A absolvit Facultatea de Litere, un masterat in Marketing si Comunicare in afaceri la ASE Bucuresti si cursul de Manager programe la BLED School of Management, Slovenia. Este absolventa a programului de Excelenta in management EXEC-EDU, dar si a altor cursuri de tehnici de prezentare, marketing si vanzari, leadership, customer service. A urmat diverse programe de dezvoltare personala.

Este coach si trainer (în formare) – metoda NLP Resonanz Kutchera, Austria.

A sustinut prezentari la conferinte de profil si cursuri de marketing si customer service pentru companii din sectorul IT &C.