fbpx Paul Olteanu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Paul Olteanu


Paul Olteanu

În ultimii 9 ani am ajuns să descopăr, să clarific și să traiesc zi de zi ceea ce simt că este pentru mine o misiune personală și profesională de profunzime: să sprijin oameni și organizații în efortul lor de a comunica mai bine, a se cunoaște autentic și a face zi de zi pași către cea mai bună variantă a lor.

În timpul ăsta am dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 7500 de ore de training, coaching și consultanță pe teme precum psihologia comunicării, autocunoaștere, profilare psihologicã aplicată în organizatii, discurs public, branding personal și dinamici de grup către audiențe din Europa, America și Asia. Și simt că sunt abia la început.

În prezent mă concentrez pe dezvoltarea și livrarea de  programe de training și coaching cu o abordare centrată pe neuroștiință, pe înțelegerea arhitecturii personalității umane și a emoțiilor ce ne guvernează și pe evaluarea și transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel

Din 2013 sunt partener în Kahler Communication Romania și sunt trainer și coach certificat în Process Communication Model ® – o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregatirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani.

În ultimii 3 ani și jumătate am livrat modelul PCM către peste 1100 de profesioniști (manageri în companii naționale sau multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise (alaturi de partenerii de la EXEC-EDU).

Începand cu 2014 sunt unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-Based Transformation Process.

Anterior, am fost director de comunicare al Universității Romano-Americane si Head of Strategy & New Business pentru agenția de publicitate Headvertising.

În paralel cu activitatea de training și consultanță, pe parcursul timpului m-am implicat într-o serie de proiecte educaționale sau de protecția mediului și am colaborat cu organizații precum Amgen, AVON, BCR, BRD, CBRE, CEZ, Gothaer, Garmin, Graffiti BBDO, Heineken, Kubis Interactive, Oracle, Raiffeisen Bank, SAP Romania, Securitas Romania, Servier Pharma, Tempo Advertising, UNDP, Vodafone, Wrigley sau WWF România.