[email protected] 0770 414 202

Cel mai epic video instructiv facut vreodata: siguranta in zbor cu...hobbiti


“Stimati pasageri, bine ati venit la bord!  Vă rugăm să vă cuplaţi centurile de siguranţă, în scurtă vreme vom decola!”. Iar de aici incepe un lung sir de instructiuni de securitate oferite de echipajul de zbor pe care, recunoaste sincer, nu le urmaresti niciodata cu atentie oricat de calda ar fi vocea care ti le prezinta sau oricat de constient ai fi ca sunt pentru siguranta ta.

Stai linistit, nu esti singurul. Pe asta a mizat si compania aeriana Air New Zealand care a transformat demonstratia procedurilor de securitate din timpul zborului cu avionul in “The Most Epic Safety Video Ever Made”! Indiferent ca esti sau nu fan al trilogiei "The Hobbit”, trebuie sa recunosti ca ideea si modul in care a fost pusa in practica de cei de la Air New Zealand este geniala. Lansat abia acum 2 zile, video-ul are deja 2,5 milioane de vizualizari doar pe canalul youtube al companiei aeriene!                                                                                                                                   

The Most Epic Safety Video Ever Made #airnzhobbit

Video of The Most Epic Safety Video Ever Made #airnzhobbit

                                                                     

“Epica” reclama lansata zilele acestea face parte dintr-o serie de alte video-uri educationale iesite din “normal” pe care  compania aeriana neozeelandeza le-a realizat. In 2012, hobbiti, pitici, vrajitori si alte creaturi interpretate de numeroase staruri, printre care si Peter Jackson sau Elijah Wood, primeau o demonstratie de siguranta care a facut inconjurul pamantului (“An Unexpected Briefing”): 

An Unexpected Briefing #airnzhobbit

Video of An Unexpected Briefing #airnzhobbit

                                                                     

Asadar, daca, inca, iti mai informezi clientii despre modul in care sa foloseasca serviciile sau produsele tale prin “manuale de instructiuni” care ajung, in 99% din cazuri, la cosul de gunoi (sau, in cel mai fericit caz, uitate intr-un sertar), e timpul sa devii original si interactiv! Petre Bica te asteapta pe 11 noiembrie pentru a-ti arata cum sa realizezi Primul tau film educational in mai putin de 3 ore. Chiar daca nu te va invata cum sa faci reclame cu hobbiti sau alte vietati, el iti va oferi notiunile de baza cu care sa realizezi un video standard prin care sa transmiti (cu adevarat) niste informatii sau instructiuni publicului tau, axandu-se pe partea functionala a filmului. Depinde de tine mai departe sa dai frau liber geniului interior! :-) 

Autor

Luiza.Pirvulescu

Luiza Pirvulescu

In prezent, sunt Online Content Manager al portalului LearningNetwork.ro. Trecutul nu este foarte relevant, iar viitorul...e plin de sperante.  Iubesc ceea ce fac aici. Simt ca prin munca mea contribui, macar intr-o masura mica, la dezvoltarea unor oameni. Iar acest lucru ma motiveaza. Si ma impulsioneaza sa muncesc, sa devin mai buna. Iubesc viata si incerc sa ii dau un sens cat mai bun. Dar, de...
http://www.learningnetwork.ro
Scroll to Top
// //