fbpx Luiza Pirvulescu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Luiza Pirvulescu

In prezent, sunt Online Content Manager al portalului LearningNetwork.ro. Trecutul nu este foarte relevant, iar viitorul...e plin de sperante. 

Iubesc ceea ce fac aici. Simt ca prin munca mea contribui, macar intr-o masura mica, la dezvoltarea unor oameni. Iar acest lucru ma motiveaza. Si ma impulsioneaza sa muncesc, sa devin mai buna.

Iubesc viata si incerc sa ii dau un sens cat mai bun. Dar, de multe ori, sunt nehotarata si ma pierd in detalii irosind, astfel, timp pretios sau ratand ocazii importante (dar lucrez la acest aspect! :-) ).

Iubesc oamenii frumosi in interior. Oamenii inteligenti, veseli, optimisti, care stiu sa te faca sa te simti confortabil in preajma lor. Oamenii care ma inspira si care reusesc sa scoata, la randul lor, tot ce este mai frumos din mine.  Si, multumesc lui Dumnezeu, sunt multi astfel de oameni in jurul meu. 

Iubesc sa rad. Sau macar sa zambesc. Mi se pare cea mai buna terapie pentru orice depresie si cea mai buna solutie la orice greutate (garantez, pentru ca am testat de multe ori! :-) )

Si, cu riscul de a deveni siropoasa, trebuie sa spun si ca cel mai mult o iubesc pe Natalia. Cea mai mare realizare din viata mea. E o minune care imi da energie in fiecare zi si care da sens vietii mele. In rest, toate celelalte lucruri despre mine sunt doar detalii.