fbpx Daca vrei sa te asculte, vorbeste pe limba lor: comunicarea ca o ceapa | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Daca vrei sa te asculte, vorbeste pe limba lor: comunicarea ca o ceapa

“Daca vrei sa te asculte, vorbeste pe limba lor”,Taibi Kahler

Comparativ cu alte traininguri, nevoia pentru un workshop de comunicare este greu de constientizat: toti credem despre noi insine ca suntem comunicatori excelenti. Partea proasta este ca nu suntem nici pe departe atat de buni pe cat ne credem!

  • Vrei sa gasesti rapid cele mai bune si eficiente solutii de comunicare si interactiune cu ceilalti?
  • Vrei ca aceste solutii sa fie eficace si durabile, sa aiba efect nu numai astazi, ci si maine?
  • Vrei sa ai la dispozitie un tool-kit imbatabil pentru a-ti putea transmite mesajul?
  • Vrei sa devii un comunicator mai bun, o varianta “imbunatatita” a ta?

Daca DA, atunci vino la workshopul “Comunicarea ca o ceapa”!

Vei primi mult mai mult decat primesti de la un workshop de comunicare obisnuit. Nu iti voi oferi solutii usoare si stupide, “retete” de comunicare. Vom demonta impreuna cliseele si falsele retete sau formule auzite la alte traininguri, analizandu-le in detaliu. Pentru ca, doar daca inlocuiesti aceste clisee, aceste tipare vechi si rigide de comunicare, cu alte clisee si tipare, nu vei rezolva nimic si nu vei comunica mai bine.

Este singurul workshop pe aceasta  tema care porneste de la realitatile situatiilor si contextelor de comunicare si se bazeaza pe zeci de ani de cercetari in domeniu. Trainingul pe care ti-l ofer reprezinta o experienta de invatare unica, experienta care iti va schimba total felul in care vei aborda comunicarea, furnizandu-ti elementele necesare pentru a intelege felul specific in care comunici tu, dar si ceilalti. Doar asa mesajul pe care vrei sa il transmiti va ajunge la ei!

Comunicarea ca o ceapa” este singurul workshop care iti ofera instrumentele necesare imbunatatirii reale a abilitatilor proprii de comunicare in paralel cu posibilitatea identificarii specificitatilor de comunicare ale interlocutorilor. Toate aceste instrumente sunt integrate intr-un “pachet” bine articulat si coerent.

Este un workshop care combina resurse din filosofie, coaching, mentoring, psihologie, programare neuro-lingvistica, analiza tranzactionala, teroriile Scolii de la Palo Alto (SUA), teoria comunicarii si teoria interactiunii sociale, combinate cu o experienta multidisciplinara de aproape 40 ani  (din care 15 ani de training!).

Toate aceste resurse teoretice vor fi “sublimate” pentru a putea fi utilizate cu usurinta prin reflectarea lor in exercitiile practice care vor “impana” workshopul, exercitii pe care le vom face impreuna.

Scopul absolut al acestui workshop este de a dezvolta la participant competentele si abilitatile de comunicare prin oferirea unui tool-kit indispensabil.

Te astept!

 

Categorie

Pentru mine, coachingul este un proces prin care coachul "trage covorul de sub picioarele clientului, in acelasi timp intinzandu-i cealalta mana... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.