fbpx Tendinte si noutati pentru piata de training din Romania | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Tendinte si noutati pentru piata de training din Romania

Asa cum v-am obisnuit suntem in permanenta comunicare cu firmele care furnizeaza traiuninguri si evenimente de invatare.
Aceste companii si-au inceput anul in stilul caracteristic, cu proiecte si subiecte noi, au adoptat strategii de succes si s-au adaptat la cerintele pietei pentru a acoperi nevoile de dezvoltare ale clientilor.
La initiativa noastra au raspuns cu promptitudine 12 dintre cele mai cunoscute firme furnizoare de programe de invatare si dezvoltare, membre ale site-ului Learning Network.
Citesti, integral, interviurile cu fiecare firma in parte, accesand link-urile de mai jos pentru a afla cum se vede piata de training din interior si care va fi evolutia ei:

Daca ai training in primele zile ale anului... asa o tii tot anul

Vorbim despre debutul lui 2015 in industria de learning & development cu Mihai Curelea, senior trainer la Scoala de Training. Mihai, ne-a raspuns cu multe detalii la interviul trimestrial publicat in colectia Training Pulse. Aflam ce s-a schimbat in cererile venite din partea clientilor si ce aduce nou o companie de training ce acopera toata plaja de traininguri soft skills.

Slavita Carmazan: In 2015 creste gradul de specificitate al programelor de dezvoltare

Conversatia cu Slavita Carmazan, Learning & Development Manager la APT ne-a confirmat lucruri pe care si noi le observasem: cresterea gradului de specificitate al programelor si debutul in forta a lui 2015.

Dana Tudor Tanase: Creative & Bright este un laborator de idei

Creative & Bright este o companie tanara, pentru care pasiunea, flexibilitatea, increderea si profesionalismul sunt importante. Dana Tudor Tanase, managing partner ne-a dezvaluit cum a debutat 2015.

Petru Pacuraru: Trainingurile personalizate asigura cele mai eficiente solutii pentru organizatii

De la Petru Pacuraru, HPDI am aflat ca 2015 a debutat in forta si ca miza anului 2015 este personalizarea programelor de training. HPDI este un nume pe care il auzim din ce in ce mai des si incepe sa fie recunoscut nu doar pentru programele de teambuilding, ci si pentru programele de training personalizate.

Florin Radulescu: Companiile cauta programe evoluate, experientiale si inovative

Lider in industria de learning & development, compania Ascendis ne impartaseste prin persoana lui Florin Radulescu, consultant si partener, despre debutul lui 2015, planuri si provocari.

Alexandru Dinu: Traininguri Specializate nu a anulat nici un open

Intr-o perioada in care trainingurile open au fost foarte vulnerabile, Alexandru Dinu, Traininguri Specializate Romania, ne impartaseste cum a reusit sa organizeze toate trainingurile pe care si le-a propus.

Exelo: Trandul pentru 2015 - programele de lunga durata

Raluca Cimpea ne-a povestit despre noutatile din domeniul trainingului si a programelor de dezvoltare din portofoliu companiei Exelo.

Dragos Ion: iD Learning implineste 10 ani de activitate

Dragos Ion ne-a povestit cu mandrie ca iD Learning sarbatoreste 10 ani de activitate anul acesta. De-a lungul timpului programele s-au schimbat in functie de necesitatile clientilor, performantele au crescut, iar cele mai importante subiecte din aceasta perioada sunt legate de lider si antrenarea vointei.

Marius Dontu: Este important sa integram tehnologia in activitatile de invatare

Cunoscuta in principal pentru cursul de project management si pentru train the trainer, compania Schultz Consulting ne-a impartasit prin Marius Dontu cum a debutat 2015.

Petra Mueller Demary: Cu Solution Focus vedem mai degraba oportunitati

O conversatie cu Petra Mueller Demary este intotdeauna plina de inspiratie. La finalul trimestrului 1, ne vorbeste despre cu a debutat anul 2015 pentru Solution Surfers Romania si despre cele doua produse pe care le-au lansat Solution Cafe si Pure Brief Coaching - programul de formare in solution focus coaching. 

Adriana Boscanici: TrainArt a lansat campania"Modele Umane in Afaceri"

Adriana Boscanici ne-a povestit despre debutul in noul an, noile proiectele, campania de rebranding si despre concursul organizat de TrainArt.

Creeaza experiente motivante de dezvoltare

Andreas Fuhrmann vorbeste despre importanta centrelor de evaluare in dezvoltarea companiilor si despre beneficiile obtinute in urma utilizarii unor astfel de programe.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.