Mergi la conţinutul principal
Gareth Jones: Recrutarea, „verișoara săracă” a organizației

Există un cântec celebru al unui și mai celebru serial al cărui refren sună cam așa: "love and marriage, love and marriage go together like horse and carriage....". 

Pilar Barrio: Social media a dat înapoi puterea oamenilor

"Timp de peste un deceniu, am ajutat oamenii să valorifice puterea tehnologiei digitale pentru a descoperi oportunități și pentru a-și transforma afacerile la nivel global.

Trendurile lui 2019 în recrutare

Recrutarea în 2019 va fi cu mult diferită de cea din acest an. Există trenduri inovative pe care recrutorii vor fi nevoiți să le implementeze pentru a atrage și angaja cele mai bune talente.

Întrebările și atitudinea indicate pentru a găsi angajatul potrivit la locul potrivit

Omul potrivit la locul potrivit se spune. Și cât de adevărat se dovedește asta în toate aspectele vetii noastre! Iar munca nu face nici ea vreo excepție. Dimpotrivă!

Formarea recrutorilor: 5 întrebări înainte de a alege un curs

Formarea recrutorilor este importantă indiferent de compania din care faceți parte, dacă obiectivul dvs. este să vă dezvoltați și să creșteți numărul de angajații.

 

Matei Alecu: Nu te facem recrutor. Îți oferim o conversație sinceră

Learning Network: Esti o persoană pasionată de munca pe care o faci, povestește-ne în câteva cuvinte cum ai ajuns să fii trainer.

Recrutarea si selectie - de unde incepe strategia

Elaborarea strategiei de resurse umane reprezinta rezultatul unui proces continuu de analiza a tuturor activitatilor din cadrul firmei, precum si a directiilor in care aceasta se indreapta.

Abonează-te la Recrutare si selectie