fbpx 2018 – Anul miscarilor strategice inteligente | Learning Network Mergi la conţinutul principal

2018 – Anul miscarilor strategice inteligente

Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

Avantajul competitiv impune ca liderii să fie permanent conectați la strategie, indiferent daca este vorba despre elaborarea, implementarea sau schimbarea ei. Care sunt lentilele potrivite, prin care trebuie privit mediul economic complex și competitiv? Ce alegeri pot atrage clienții spre o anumita afacere?

Dacă vrei să afli care sunt concluziile celor mai relevante cercetări în domeniu, cum sunt ele folosite cu succes în companii și cum te pot ajuta în situațiile concrete cu care te confrunți, te invitam sa participi la sesiunea de prezentare de miercuri 31 ianuarie, h 18.00. Sesiunea va fi sustinuta de catre unul dintre cei mai apreciati experti in strategie si antreprenoriat din Romania - dr. Lavinia Rasca.

Curs gratuit la EXEC-EDU

Puncte cheie de discutie: 

  • Cum ajuta strategia la cresterea avantajului competitv
  • De ce putem esua chiar si atunci cand strategia este elaborata corect ? Care este calea catre o buna executie a strategiei
  • Cand este necesara schimbarea si in ce consta ea

Atelierul se bazeaza pe un studiu de caz si se organizeaza in cadrul sesiunii de prezentare a 2 dintre cele mai appreciate programe din Academia EXEC-EDU: Excelenta in management si Leadership 360.

Participand la cursul din 31 ianuarie vei beneficia de:

  • Oportunitatea de a lua decizii strategice mai bune si mai creative
  • Interactiunea cu echipa de experti EXEC-EDU
  • Networking cu alte persoane care doresc sa isi dezvolte competentele de business
  • Informatii utile despre participarea la cursul Excelență în management si Leadership 360, transmise de organizatori si absolventi

Cine sustine cursul? Lavinia a lucrat cu 10.000+ manageri si antreprenori in programe EMBA si MBA, in programe PHARE, ACDI, USAID, EU, ca si in training-uri personalizate  pentru companii. S-a pregatit la mari scoli de business si are un doctorat in managementul IMM-urilor. Este autoare/co-autoare de carti si articole si speaker la conferinte si in emisiuni radio si TV. 

Inscrie-te sau recomanda colegilor din organizatie cursul demo “2018 – Anul miscarilor strategice inteligente

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Cerere curs inhouse