Mergi la conţinutul principal

Cursurile de afaceri și de management reprezintă o modalitate excelentă de a dezvolta lideri prin îmbunătățirea abilităților și a capacității de a beneficia atât de ei înșiși, cât și de organizațiile angajatoare. Cursurile de afaceri și management se pot concentra pe planificarea, organizarea, conducerea și coordonarea activelor, inclusiv a resurselor umane și a finanțelor. Multe companii apreciază acum că investițiile în dezvoltarea managementului ajută la reducerea costurilor, la creșterea vânzărilor și la îmbunătățirea productivității. 

Citește mai mult despre cursurile de business și management

Leadership: Ca să îi conduci pe alții este important să te conduci pe tine mai întâi

‘Analfabeții secolului 21 nu vor fi cei care nu vor ști să scrie și să citească ci cei care nu vor ști să să învețe, să se dezvețe și să reînvețe’, scria Alvin Tofler în a doua parte a secolului 20

Comportamente esențiale în leadership

Într-o epocă a inteligenței artificiale și a algoritmilor, liderii secolului nostru nu mai sunt cei care dețin informația sau puterea, ci sunt cei care înțeleg și conștientizează puterea relațiilor

Adrian Căruceru: Antrenament de viață prin fitness financiar

Trăim într-o epocă în care posibilitățile de învățare și de dezvoltare sunt imense. Indiferent de vârsta, statutul sau interesele pe care le avem.

Ce este Management 360: de la nume, la acel ingredient care îl face diferit.

Management 360 este un program complex de management, care oferă participanților - manageri și antreprenori - esența educației de business.

Burse Exec-Edu pentru dezvoltarea competențelor de management și leadership

Eşti manager, antreprenor sau vizezi o poziţie managerială în curând? Atunci programele Academiei de management EXEC-EDU îţi vin în ajutor.

Leadershipul din perspectiva comunicării

A comunica înseamnă a pune în comun, a împărtăși gânduri, idei, emoții și trăiri cu scopul de a trimite către celălalt o invitație pentru a se deschide.

Leadership și mentorat

Scriu aceste rânduri, aflându-mă într-un proiect în plină desfășurare.

Abonează-te la Business & Management