fbpx Abilitati de coaching pentru manageri | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Abilitati de coaching pentru manageri

Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Majoritatea managerilor si profesionistilor sunt foarte prinsi de ritmul incarcat de activitate zilnica, agendele incarcate, responsabilitatile pe care le au, impactul pe care vor sa il produca; insa de cele mai multe ori sunt prinsi in capcana obisnuintei - actioneaza in acelasi mod in care au mai actionat. 

Atelierul Abilitati de coaching pentru manageri si profesionisti ofera spatiul in care managerii si profesionistii pot dezvolta perspective noi de a conduce si actiona pentru a se dezvolta si a atinge rezultate ambitioase. Ofera spatiul pentru a clarifica in practica modul in care pot integra competente de coaching simple care pot genera un impact mare in activitatea de zi cu zi. Va fi invatat in practica un proces eficient de coaching dar si competentele de baza ale coachingului, precum concentrarea pe rezultate, crearea spatiului de dezvoltare pentru sine cat si pentru colaboratori, delegarea sau responsabilizarea prin intrebari. 

Doua zile intensive de lucru dedicate clarificarii si practicarii modului in care un manager poate aborda o pozitie de coach in relatie cu cei din jurul sau. Practica abilitatilor de coaching este practica managementului delegativ.

Pentru a creste gradul de invatare si implementare a competentelor de coaching si pentru a asigura o practica eficienta, participantii au optiunea de a continua dezvoltarea competentelor in ateliere de 2 ore, pe perioada a 4 luni, cu o frecventa de 2 ateliere pe luna. 

Rezultate cu care puteti pleca din acest program:

  • Clarificarea procesului de coaching si pozitionarea managerului coach
  • Insusirea unui proces de coaching eficient si usor de integrat in rolul managerial
  • O noua perspectiva despre managementul delegativ
  • Modalitati practice de a dezvolta responsabilitatea, autonomia, centrarea pe rezultate a activitatii proprii si a colaboratorilor

Cursul aduce o abordare practica, simpla si progresiva a procesului de coaching. Fiecare tehnica de lucru va fi practicata de fiecare participant in parte, apoi vor fi evaluate rezultatele obtinute. Toate exercitiile vor fi practice, concentrate pe obiectivele, nevoile, problemele de zi cu zi ale participantilor, punctate cu informatii si exemple relevante din experienta de coaching ale coach-ului. 

Competentele de coaching sunt competentele managementului delegativ. Atunci cand un manager adopta o pozitie de coaching in relatie cu subordonatii, colegii sau colaboratorii sai, practica managementul delegativ. Managementul delegativ contribuie la cresterea performantei in organizatie.

Durata cursului:
2 zile, grupa de 10 – 12 participanti
Optional, cursul va continua cu ateliere de practica a competentelor de 2 ore, timp de 4 luni, cu o frecventa de 2 ori/luna.

Pret: 600 euro + TVA

Data si locatie
Cere program personalizat: